pveronika értékelése


pveronika>!
Mia Sheridan: Becoming Calder

OMG! Mi volt ez?! Olyasmi volt ez a történet, mintha egy disztópiát olvasnék, ami őszintén szólva annyira nem szokott lekötni, de olyan fordulatos volt ez a könyv, hogy még most is gyorsan ver a szívem. És ez a befejezés! Huh, felkavaró egy történet az biztos, egészen más, mint amit eddig Mia Sheridantól olvastam.

A könyv egy elszigetelt vallási közösségről szól, amit egy elmebeteg pszichopata vezet, és az emberek fejet hajtanak neki anélkül, hogy belegondolnának, hogy valami nem stimmel azzal, hogy a főnökük a főépületben tejben-vajban fürdik, elektromossággal és folyóvízzel ellátott házában, míg a „dolgozók” kis bunkerekben laknak, kb. 150 évvel ezelőtti körülmények között…
De ott van Calder a vízhordó fiú, aki többre vágyik. Érzi, hogy sokkal többet is elérhetne az életben és hogy a falakon túl egy sokkal többet nyújtó világ várhatna rá. Ezt már azelőtt is érzi, hogy szerelembe esne Edennel, akit még kislányként hozott oda Hector, a főnök, mert az istenek azt mondták neki, hogy őt kell feleségül vennie a 18. születésnapján és ő megváltó hercegnő, aki el fogja vezetni őket Elysiumba a nagy özönvízkor. Na jó ezt inkább nem is kommentálnám… Calder és Eden titokban elkezdenek találkozgatni egy titkos forrásnál, és elkezdenek rájönni, hogy valami nagyon nem stimmel a rendszerrel. Ezután Calder legjobb barátjával, Xanderrel együtt nekilátnak megszervezni, hogy ők hárman hogyan tudnának megszökni Acadia-ból…

12 hozzászólás

Mia Sheridan: Becoming Calder

Mia Sheridan: Becoming Calder

There is a place in modern day America with no electricity, no plumbing, and no modern conveniences. In this place, there is no room for dreams, no space for self-expression, and no tolerance for ambition.

In this place, there is a boy with the body of a god and the heart of a warrior. He is strong and faithful and serves his family honorably. But he dares to dream of more.

In this place, there is a girl with the face of an angel and a heart full of courage. To her family, she is the vision of obedient perfection. But she dares to want that which she has been told can never be hers.

Becoming Calder is the story of good versus evil, fear versus bravery, and the truth that the light of love has always found its way into even the darkest of places . . . From the beginning of time, to the end of the world.

THIS IS THE FIRST PART IN A TWO-PART SIGN OF LOVE SERIES INSPIRED BY AQUARIUS. THE SECOND PART, FINDING EDEN, WILL RELEASE SIMULTANEOUSLY. New Adult Contemporary Romance: Due to strong language and sexual content, this book is not intended for readers under the age of 18.(

Hirdetés