perpetua P értékelése


>!
perpetua P
Nalini Singh: Archangel's Legion

Nagyon sokáig tipródtam most a csillagozáson. Végig nagyon nagyon élveztem ezt a részt, de néha azért elgondolkodtam, hogy kicsit „több” is lehetne. Ha pedig ilyen gondolataim vannak, akkor csak nem kéne 5 csillagot adni. :(
Visszanéztem a csillagozásaimat erre a sorozatra. És nagyon érdekesnek találom, hogy Elena és Raphael párosára még nem adtam max csillagot, csak Dmitri és Jason történetére. Számomra ez azért furcsa, mert imádom ezt a párost is. Tökéletesen kiegészítik egymást. Sokszor emlegetik, hogy a vadász miatt gyengébb az arkangyal, de most újra megmutatták, hogy ez mekkora tévedés. Minden téren erősítik egymást. A kapcsolatukban, nem volt tulajdonképpen semmi előrelépés, de nem is volt rá szükség, hiszen ők már teljesen egymásra találtak és tökéletesen boldogok együtt. :)
Ez a világ továbbra is lenyűgöző (tudom, már írtam is :D ). Nagyon örülök, hogy egyre több tagot és egyre jobban megismerhetünk a Hetek közül. Illium marad mindig a kedvenc, de most már Naasir könyvét is epedve várom, főleg tudva, hogy a 8. az övé és persze Aodhan is egy hatalmas megoldásra váró rejtély, őt is meg szeretném fejteni. Az arkangyalok újabb és újabb képességei is lenyűgöznek, nem is tudom, hova tudnak még tovább fejlődni.
A krimi vonal most is rendben volt. Talán vártam volna kicsit más megoldást, mert belegondolva elég kiszámítható volt, végig drukkoltam, hogy valami újabb csavar felé haladjunk. A végső csatát élveztem a legjobban. A lezárásokat minden résznél szerettem, mert kellően kidolgozottak. Itt se spórolt az írónő az oldalakkal, megadta a módját a nagy ütközetnek. A csattanón kellően meglepődtem, érdekes dolgokat lehet még ebből kihozni a jövőben. Luijan egyre inkább bosszantó. Végig áskálódott New York arkangyala ellen, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig főellenség marad, ezen a vonalon jöhetne már egy kis vérfrissítés. :)
Ha kérdezitek, hogy mi miatt vontam le fél csillagot, nem tudnám egyértelműen megmondani. De valahogy mégis egy kicsit többet vártam volna, annak ellenére, hogy nagyon jó volt végre újra ebben a csodás világban lenni. :)


Nalini Singh: Archangel's Legion

Nalini Singh: Archangel's Legion

Angels are falling from the sky in New York, struck down by a vicious, unknown force.

Vampires are dying impossibly of disease.

Guild hunter Elena Deveraux and the Archangel Raphael must discover the source of the wave of death before it engulfs their city and their people, leaving New York a ruin and Raphael’s Tower under siege by enemy archangels.

Yet even as they fight desperately to save the city, an even darker force is stirring, its chill eyes trained on New York…and on Raphael. Rivers of crimson and nightmares given flesh, the world will never again be the same…

Hirdetés