ggizi P értékelése


>!
ggizi P
Ernest Cline: Ready Player One

WOW!!! Teljesen lehengerlő volt!!!
Kész vagyok!! :))))

Viszonylag lassan indulnak be az események, de csakis azért, hogy az egyszerű, hétköznapi embernek is legyen ideje felfogni ezt az egészen elképesztő virtuális világot.
Egyrészt az alapötlet is hatalmas, ilyen spéci végrendeletben meghagyni egy globális hálózattá fejlesztett virtuális világ atyjának örökségét, eléggé felpiszkálja a versenyszellemet. De hozzá a körítés, a 80-as évek popkultúrájával (tökéletes közeg volt) és mindennel, ami bármilyen formában is csak kapcsolható a mogul életéhez, teljességgel izgalmassá, szórakoztatóvá és érdekessé teszi az egész történetet. Olyan szimulációkkal volt tele, hogy csak lestem. spoiler

És persze ott van az érem másik oldala is. Mert ezek az igazi szuperhősök a való életben durván antiszocok, akik remeteként merülnek bele a vizuális térbe, ahol olyanná válhatnak, aminek csak a képzelet (no meg a kreditek mennyisége) szab határt.
És a befejezést nagyon köszönöm! spoiler

Olvassátok!!

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy konkrétan a könyv méretét is imádtam. Nagyon kis pofás, az összes táskámba belefért, élvezet volt csak hurcolászni is magammal. :)
És mint most olvasva a szerzőről, az ő szkriptjéből készült a Rajongók háborúja, amit szintén nagyon szerettem. Star Wars <3

5 hozzászólás

Ernest Cline: Ready Player One

Ernest Cline: Ready Player One

EGY VILÁG LÉTE FOROG KOCKÁN.
EGY KÜLDETÉS A VÉGSŐ NYEREMÉNYÉRT.
FELKÉSZÜLTÉL?

2045-öt írunk, és a valóság elég ronda egy hely. Az emberiség nagy részéhez hasonlóan Wade Watts is azt a kiutat látja zord környezetéből, hogy bejelentkezik az OASIS-be, a világméretű virtuális valóságba.

Amikor az OASIS tervezője meghal, ördögi feladványsort hagy maga után, melyek megfejtéséhez a popkultúra megszállott ismeretére van szükség. Aki először megfejti mindet, az örökölheti hatalmas vagyonát – és egyben az OASIS feletti hatalmat.

Wade oldja meg az első feladványt, és ezzel életveszélybe kerül. Egyes játékosok ugyanis még a gyilkosságig is hajlandóak elmenni a mesés nyeremény megszerzéséért. A játék ezzel megkezdődik, a túlélés egyetlen módja pedig a győzelem.

Hirdetés