Szyszyyy  értékelése


>!
Szyszyyy 
Christine Biernath: Gólyaregény

Vállon veregetem magam, amiért képes voltam végig olvasni.
Nem vártam sokat ettől a könyvtől és hát igazam is volt.
Nem! Nagyon nem!
Ez… Hát, nem is tudom mit mondjak rá. -.-”
Először is minden, olyan kidolgozatlan (Még az se derült ki, hogy Rick hány éves)és ennek köszönhetően gyors is. Taliztunk, randizunk, puszi-muszi, két hét múlva meg már szex… Persze, így kell ezt csinálni. :D Plusz lerázzuk először a pasit, de felelősségre vonjuk, hogy miért nem jelentkezett egész hétvégén. Ebben csak én nem látom a logikát? XD
Aztán tizenhat évesen oda költözni egy pasihoz. Hmmm… Jó, ezt még elnézem. Van olyan, hogy a család miatt az ilyesmi megtörténik. De ez is olyan semmi felvezetés nélkül. „Szünet után oda költöztem hozzá.” Csak így ki van jelentve.
Ráadásul, hogy lehet egy állítólag okos lány ilyen buta? „A munka fontosabb neki, mint én.” Elmondta, hogy miért akarja azt a melót… és ez a reakció. Igaz, hogy mondjuk felhívhatta volna. De szerintem ilyen miatt nem kéne hisztiznie. Plusz egyetlen dolog miatt már azt mondja, hogy cserbenhagyta????
Meg ez:
„Letette a telefont, mielőtt még elbúcsúzhattam volna! Akkor minek hív fel?”
Jajj, senki ne haragudjon meg, de konkrétan utálom ezt a lányt a könyvben. Mert egy önző, hisztis kis dög :D Meg amúgy is nagyon tudok harapni az ilyen dolgokra, ha a gyereküket elakarják dobni maguktól, úgy hogy nincs is okuk rá.
Persze, amilyen családja volt…
Amúgy… Ebben a könyvben miért hívják a keresztnevükön a szüleiket? Engem ez is idegesített.


Christine Biernath: Gólyaregény

Christine Biernath: Gólyaregény

A hórihorgas, csupa szeplő Nadine sosem hitte volna, hogy egy igazi szépfiú képes belé szeretni. Ráadásul Rick nem csupán jóképű, hanem okos és laza is, egyszóval az a típus, akiről minden tizenhat éves lány álmodozik. Nadine azonban nem csak álmodozni akar, ő át szeretné élni a szerelem minden szépségét. A fordulatokban gazdag, komoly témát feszegető regény bemutatja egy nehéz döntés minden kínját, felelősségét.

Hirdetés