Mariann_Czenema P értékelése


>!
Mariann_Czenema P
John Green: Papírvárosok

John Green: Papírvárosok Egy excentrikus lány, egy idézet, egy rejtély

Boldogan jelentem ki: nekem a nagyon shippelt, trend könyvek nem jönnek be, viszont mindig jól járok, ha adok még egy esélyt a kérdéses írónak. A Csillagainkban a hibát nem fogom újraolvasni, de ezt a könyvet, Katherine a köbön-nel együtt, már jóval valószínűbben.
Iszonyatosan nagyokat, sokáig röhögtem egy-egy poénon, még az elsietett vége sem zavar, meg az sem, hogy mennyire hasonlít a Mean Girls-re az egész.
Kösz JG, kösz fiúk!


John Green: Papírvárosok

John Green: Papírvárosok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele tart.
Egész éjszakás kalandjuk után új nap veszi kezdetét, s amikor Q megérkezik az iskolába, megtudja, hogy a mindig is enigmatikus Margo ezúttal valódi rejtéllyé lett. Hamarosan kiderül azonban, hogy vannak bizonyos nyomok, amelyek felderítése csak rá vár. Ezzel olyan csapongó kaland veszi kezdetét, amelynek során minél közelebb kerül, annál kevesebb tárul fel előtte a lányból, akiről azt hitte, jól ismeri.
A Printz-díjat elnyerő John Green azzal a ragyogó szellemességgel és izzó érzelmi őszinteséggel tér vissza, amely olvasók egy egész új generációját hozta lázba.

Hirdetés