BubbleTea értékelése


>!
BubbleTea
Raine Miller: Meztelenül

Egyszer már olvastam a könyvet, még a megjelenése pillanatában, de egy kihívás miatt újra rászántam magamat. Másodszorra vicces volt, egy kabaré. Egy hét után a szereplők halálosan szerelmesek egymásba, és a végén a csattanó egyáltalán nem izgalmas, ugyanis a könyv elejétől kezdve lehetett rá számítani.
A főszereplők, korukhoz képest rendkívül együgyűek, nincs kiforrott személyiségük. Az SMS-eiktől falra másztam, körülbelül tizenkét éves korom óta nem írom azt, hogy vok, naon és +. Engem ez nagyon zavart, sőt, irritált.
Igazából szerintem ennek a történetnek se füle, se farka nincs.

3 hozzászólás

Raine Miller: Meztelenül

Raine Miller: Meztelenül

Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt.” – Ethan Blackstone

Hirdetés