anikho értékelése


anikho>!
J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

Elérkezett ez a pillanat is. Mintha csak ma lett volna, mikor először találkoztam Daemon Black-kel. Mondhatni, köztem, a sorozat és a szereplők között is kialakult egy kötés.. ami most lezárul. Egy óriási tűzijátékkal.

Ami már az Opálban elkezdődött, most csúcsosodott ki. Itt a finálé, itt dől el minden és mindenki sorsa. Egyik akciójelenetből ugrunk a másikba, jóformán az olvasó is leizzad a nagy izgalmak közepette. A szusszanásnyi időben, amikor a szereplők – így mi is – pihenünk, élvezhetjük Daemon sziporkázó természetét. Még mindig imádom a párosukat Katy-vel! Nagyon-nagyon.
Archert is megkedveltem.. nagyon szívesen belenéztem volna az ő gondolataiba is.

A cselekmény végig pörög, ahogy megszokhattuk minden információt időben kapunk meg, tehát ismételten rendben van logikailag a sztori. Drámából is bőven kijut, na meg a próbatételekből.
Egy szavam se lehet. Így kell ezt csinálni. 5 mesés könyv, ami mind megjelenése óta magas színvonalon fut. Biztos vagyok benne sokan fogjuk újraolvasni az egész sorozatot és leendő kislányunk kezébe nyomni, amint képes lesz felfogni mit olvas. :D

Éééés! Valaki mondja már meg, hogy mi volt abban a levélben, amit még Daemon küldött órán Katy-nek az Ónixban? Annyira tudni szeretném.. :)

http://anikhomolyol.blogspot.hu/2015/06/jennifer-l-arme…

4 hozzászólás

J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Katy tudja, hogy a luxenek érkezésének éjszakáján a világ megváltozott. Nem hiszi, hogy Daemon örömmel fogadja a saját fajtáját, hiszen a luxenek azzal fenyegetőznek, hogy minden embert és hibridet kiirtanak a Földön. Azonban a jó és rossz közötti választóvonal elmosódott, a szerelem pedig könnyen a végzetévé – mindannyiuk végzetévé – válhat.

Daemon mindent megtesz, hogy megmentse, akit szeret – akkor is, ha ez egyenlő az árulással.

Egy valószerűtlen ellenséggel kell társulniuk, hogy esélyük legyen túlélni az inváziót. Azonban amikor már lehetetlen eldönteni, ki van mellettük és ki ellenük, a világ összeomlik körülöttük.
Talán fel kell áldozniuk mindent, a legdrágább kincsüket is, hogy a barátaik és az emberiség fennmaradását biztosíthassák…

„Úgy tűnik, minden könyv, amit Jennifer ír, egyre több és több rajongót hoz számára.” – Huffington Post – Valerie Tejeda

„A történet egyszerűen hihetetlen és fordulatos! Akárhányszor arra számítottam, hogy na ez lesz a csúcspont, a katarzis, Jen mindig tudott még nagyobbat ütni. Egyszerűen elképesztő mennyiségű akció, dráma, fordulat és érzelem van ebben a könyvben! A legtöbb esetben egy egész sorozatra nem jut ennyi, mint itt egyetlen regénybe.” – Caladril, moly.hu

Hirdetés