DarknessAngel P értékelése


>!
DarknessAngel P
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Ez a könyv minden egyes fejezet után egyre jobban összetört. Az előző részből már lehett tudni, hogy Tess titkol valami, hogy bujkál valaki elől, de azért erre mégsem számítottam. Tess története, a visszatekintések, annyira mélyen érintettek, legszivesebben együtt sírtam volna szegény lánnyal, a következő pillanatban, pedig már ütöttem, vágtam volna mindent körülöttem. Garen a legundorítóbb alak, akit a hátán hordott a föld, Tess-t pedig egyszerűen csodálom, hogy ilyen sokáig kibírta, és már nem omlott hamarabb össze. Mindenki hoz rossz döntéseket az életében, és valamelyik következményeit jobban megsínyli az ember, mint másokat.
A történet:
Nagyon tetszett az egész úgy, ahogy van. Sokkal mélyebben érintett, mint az előző részek, és ez csak dobott a könyvön.
Booker egy igazi álompasi, ami persze már a Szerethetetlenben is lejött, de itt végre teljesen kibontakozik, és belelátunk a fejébe, és…. szóval, egyszerűen imádtam. Neki sem volt könnyű, ő is sok mindenen ment keresztül, de végül sikerült neki is legyőznie a démonait. Végre ő is megtalálta a tökéletes társat, aki kiegészíti, akivel együtt gyógyítják be a lelki sebeiket.
Imádtam az összes közös baráti jeleneteket, Lilah kislányát, Maggie-t és Seth-et, a jógázást, Eric Claptontól a Laylát – úristen, Booker gitározik is ^^ – Tess szerető családját…. A Port Fare trilógia teljesen a szívemhez nőtt. Kaptunk egy csodálatos befejezést, újrakezdést és megbocsátást így a végére.
Sherry Gammon amennyire meggyötört, később olyan szépen össze is rakott, így boldogan csukhattam be ezt a nagyszerű könyvet.


Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés