zsirmok értékelése


>!
zsirmok
B. Lotterfeld: Isten könnyei

Imádom az ilyen beteg elgondolású könyveket. Teljesen elhiszem, hogy a társadalom képes annyira deformálttá válni, mint ebben a rövid történetben. Elég borzasztó volt tulajdonképpen megélni, hogy „megszokottá” válhat szinte bármi, amit mostani fejjel egyszerűen szörnyűségesnek gondolunk.
4 csillag, mert túl rövid volt. Az alapgondolat megért volna egy teljes könyvet!


B. Lotterfeld: Isten könnyei

B. Lotterfeld: Isten könnyei

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót!

Amint talán Ön is tisztában van vele, a fekete eső (népszerű nevén: Isten könnyei) egyelőre ismeretlen hatásmechanizmusa révén számtalan fiziológiai tünetet okozhat. A megbetegedés enyhe bőrpírral kezdődik, később a test fokozatos leépülése során pépes masszává olvad az izomzat, majd több napon át tartó, különösen fájdalmas agónia után áll be a halál. Amennyiben hasonló elváltozásokat észlel magán, kérjük azonnal jelentkezzen a lakhelyéhez legközelebbi Semlegesítő Állomáson, ahol szakképzett munkatársaink higiénikusan, ellenőrzött körülmények között szabadítják meg kínjaitól. Ne feledje, az otthon, vagy közterületen elkövetett öngyilkosság illegális, ilyen esetben a polgári törvénykönyv idevonatkozó, kiterjesztett felelősségről szóló passzusának megfelelően a legközelebbi hozzátartozóit vonjuk felelősségre.

Ha látványosan szeretne búcsúzni, jelentkezzen az Öngyilkos Gála következő adásába, és ha produkciója elnyeri a közönség tetszését, örökösei akár a Semlegesítés EXTRA szolgáltatásban is részesülhetnek. Itt az idő! Lepje meg családját még ma!