pveronika értékelése


pveronika>!
Christina Lauren: Sweet Filthy Boy

Nagyon jó kis kikapcsolódás volt ez a könyv. Humoros és szenvedélyes, a karakterek jól eltaláltak és bár a történet kicsit Hollywoodosra sikerült, igazából ötletes volt és tetszett.

Mia a diplomaosztó után két legjobb barátnőjével Harlow-al és Lola-val, elindul egy utolsó vegas-i „ereszd-el-a-hajam” bulira. A gőz kieresztése olyan jól sikerül, hogy másnap reggel Mia egy dögös francia pasi ágyában találja magát, spoiler Mia másnap reggel próbálja összerakni, hogy mi történt előző éjszaka, és mi vezetett el idáig, amelyhez segítségéül szolgál egy kissé illuminált állapotban magának írt levél.

Mia miután elveszítette az álmát és a táncos karrierjét egy baleset miatt, teljesen bezárkózott, és nem is nagyon beszélt senkivel. Azonban most az útjába kerül ez az édes francia fiú, és elmesél neki mindent: a balesetét, hogy nem akar az apukája nyomására Bostonban üzleti szakra menni, hogy utálja az egészet. Órákig beszélgetnek, majd jó sok Gin Tonik legurítása után, a beszélgetés egy szenvedélyes éjszakába torkollik.
A másnap természetesen rendkívül kínosan indul, és már azon gondolkoznak, hogy hogyan lehetne érvényteleníteni a házasságot a két ismeretlen fiatal között, amikor Mia hirtelen azon veszi észre magát, hogy megteszi élete első meggondolatlan lépését, és egy Franciaországba tartó gépen ül spoiler, az ifjú ügyvédbojtár Ansel Guillaume-el, hogy Párizsban töltse vele a nyarat.

Ansel és Mia ahogy már az első éjszakán is, hamar megtalálják a közös hangot a hálószobában és a hálószobán kívül is. A cím rendkívül találó, mert Ansel karaktere határozottan megér egy misét. Édes, aranyos, figyelmes, de mivel ez egy erotikus regény, ahogyan az várható, a női olvasókat is leveszi a lábáról. A fő konfliktusforrás azonban abból adódik, hogy míg Mia már az első vegas-i éjszakán kitárja a szívét, és elmeséli a múltját, addig Ansel végig nagyon titokzatos marad, és nem játszik nyílt lapokkal.

Összességében nagyon tetszett ez a könyv, határozottan öt csillagos kötet a maga kategóriájában. Humoros, szenvedélyes, ugyanakkor ízléses és szerethető. Nagyon hiányzott a végéről egy epilógus, de mostanában ez nagyon sokszor előfordul, pont azért, hogy az olvasók elolvassák a következő köteteteket is. Nem kell túl sok mondanivalót várni a könyvtől, de ha valaki csak egy kis szimpla kikapcsolódásra vágyik, mindenképpen ajánlom.

5 hozzászólás

Christina Lauren: Sweet Filthy Boy

Könyvtár
Christina Lauren: Sweet Filthy Boy

One-night stands are supposed to be with someone convenient, or wickedly persuasive, or regrettable. They aren’t supposed to be with someone like him.

But after a crazy Vegas weekend celebrating her college graduation—and terrified of the future path she knows is a cop-out—Mia Holland makes the wildest decision of her life: follow Ansel Guillaume—her sweet, filthy fling—to France for the summer and just…play.

When feelings begin to develop behind the provocative roles they take on, and their temporary masquerade adventures begin to feel real, Mia will have to decide if she belongs in the life she left because it was all wrong, or in the strange new one that seems worlds away.