kellyolvas P értékelése


>!
kellyolvas P
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Booker egy kemény pasi, amit neki át kellett élnie 16 évesen, arra az előző részekben voltak utalások, de teljes egészében most meséli el Tessnek – így az olvasóknak is. Ez egy újabb megrázó szívfacsarás, csak döbbenten olvasod.. Nekem kinyílt a bicska a zsebemben újra és újra. Mindkét főszereplő múltjával kapcsolatban. A legrosszabb a tehetetlenség, százszor is szerettem volna belejutni a történetbe és helyretenni a dolgokat.
Sherry több nagyon fontos dolgot szőtt bele ebbe a sorozatba, nekem legalábbis sokat jelentettek, az egyik például a barátok iránti elkötelezett hűség, amely vetekszik a valódi vérségi kapcsolatokkal. Kialakítottak egy igazi nagy családot, akik minden körülmények között törődnek egymással. A másik fontos dolog, amit még Maggie kapcsán indított el, a nehéz témák kezelése. Őszintén, akár erőteljes eszközökkel, de megmutatta a problémákat, és ez nagyon fontos, hogy van megoldás, a legkilátástalanabb helyzetekből vagy a legmélyebbre nyúló lelki sérüléseket tekintve is.
Bővebben a blogon: http://www.kellylupiolvas.com/2015/06/sherry-gammon-elv…


Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés