shano értékelése


>!
shano
Jessica Beck: Végzetes nyalánkság

Krimi és sütemények, a két kedvencem egy kötetben; a bátyám nem kicsit ismer :)
Nem olvastam a sorozat 1. részét, így a szereplők nekem újak voltak – és nem igazán kedveltették meg magukat velem. A főszereplő egyenesen unszimpatikus volt, amilyen stílusban „kikérdezte” a gyanúsítottjait, hát nem csodálom, hogy a búsba kívánták. A Jake-kel való kapcsolata is olyan seveled-senélküled valami, Maxet meg csak sajnáltam. David jelenlétére nem tudom, mi szükség volt, mert semmi pluszot nem adott hozzá a történethez. Ami a nyomozós részt illeti, tudni lehetett, hogy ki a gyilkos (vagy csak Agatha Christie-n edzőttem), és a végén meglepően gyorsan lerendezték az ügyet.
Grace és Emma szimpik voltak legalább :)
Egyszeri olvasásnak elment, a két érettségi között sikerült kikapcsolnia. Nyilván másképp ítélném meg, ha olvastam volna az első részét (bár ez után nem sok kedvet érzek hozzá). A sütik mindenesetre dobnak rajta :)


Jessica Beck: Végzetes nyalánkság

Jessica Beck: Végzetes nyalánkság

Suzanne híres finomságainak a helyi „minden lében kanál” sem tud ellenállni, aki Suzanne szerencsétlenségére egy nap holtan esik össze. Nyomozók hada kezd szaglászni a Fánkpalota háza táján, cukros zsákokon, habnyomó formákon át, a legrosszabbat feltételezve a tulajdonosnőről. Ám Jake Bishop nyomozó és volt férje segítségével sikerül Suzanne-nak tisztáznia magát, jó hírnevét megőriznie – mielőtt még egy újabb végzetes nyalánkság elragadna valakit…

Hirdetés