pveronika értékelése


>!
pveronika 
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Azt hiszem sikerült megtalálnom a Slammed legnagyobb versenytársát. Ez a könyv jobban tetszett? Nem igazán tudom, de azt hiszem igen! Úgy érzem ez történet mélyebben a lelkembe hatolt, könnyeket tudott az arcomra csalni, és talán valóságosabb volt számomra… A nagyon aranyos pillanatoktól a teljes szívet megrázóig minden megvolt ebben a csodálatos könyvben. Nem tudom miért halogattam idáig az olvasását, talán mert nem igazán szeretem a „tiltott románc” típusú könyveket. Sokkal hamarabb hinnem kellett volna a magas Goodreads pontszámnak, mert ez a könyv sokkal de sokkal többet adott, mint az átlagos sablon történetek. A könyv az első pillanattól kezdve magával ragadott és imádtam minden sorát.

Miután Ashlyn elveszíti ikertestvérét, édesapjához kell költöznie egy másik városba, hogy ott kezdje el végzős évét a gimnáziumban. Ash anyukája nem bírja feldolgozni a gyászt, és nem tud Ashlyn-re nézni anélkül, hogy romokban heverne, ezért küldi el az apukához, aki viszont 19 éven keresztül csak évente egy születésnapi képeslapot jelentett az ikrek számára. Henry egyébként a gimnázium igazgatóhelyettese, aki idő közben új családjával él, Rebecca-val és annak fiával és lányával. Ryan és Hailey is ugyanabba a gimibe járnak amibe Ashlyn, és első pillanattól kezdve nagyon megszerettem őket.

A Chicagóból Edgewood-ba tartó vonaton, Ashlyn meglát egy gyönyörű szemű fiút akinek pont annyi szomorúság tükröződik a tekintetében mint az övében. A vasútállomáson aztán szóba elegyednek és kiderül, hogy a fiú zenész, és elhívja Ashlyn-t a szombati koncertjükre. Szombaton egyből megvan a kapocs, a koncert után egész éjszaka beszélgetnek és komolyan mondom már ezen az egy estén bele lehet szeretni mindkét karakterbe. Aztán eljön az első nap és kiderül, hogy Daniel igazából Mr. Daniels, a frissdiplomás, 22 éves új angoltanár. Idáig tagadhatatlanul nagyon hasonlít a Slammedre, de a karakterek, a könyvben rejlő csodálatos gondolatok, és a szívet tépő fordulatok minden hasonlóságot feledtetnek.

Nagyon megkedveltem a szereplőket, és igazán szerethető volt az egész történet. Nagyon tetszett Ashlyn elhunyt ikertestvére, Gabby által Ashlyn-nek írt „bucket list”-je és a hozzájuk tartozó levelek. Nagyon tetszettek a dalszövegek, imádtam Mr. Daniel Daniels-t és minden „double”-t. :) Nekem kicsit sok volt benne a Shakespeare idézet, de hát ízlések és pofonok.. :) Viszont annyit határozottan kijelenthetek, hogy erre a történetre egyértelműen nem elég az öt csillag és újabb kedvenccel bővült a polcom.

http://veronikasreaderfeeder.com/brittainy-c-cherry-lov…

16 hozzászólás

Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

To Whom it May Concern,

It was easy to call us forbidden and harder to call us soulmates. Yet I believed we were both. Forbidden soulmates.

When I arrived to Edgewood, Wisconsin I didn’t plan to find him. I didn't plan to stumble into Joe's bar and have Daniel's music stir up my emotions. I had no clue that his voice would make my hurts forget their own sorrow. I had no idea that my happiness would remember its own bliss.

When I started senior year at my new school, I wasn’t prepared to call him Mr. Daniels, but sometimes life happens at the wrong time for all the right reasons.

Our love story wasn’t only about the physical connection.

It was about family. It was about loss. It was about being alive. It was silly. It was painful. It was mourning. It was laughter.

It was ours.

And for those reasons alone, I would never apologize for loving Mr. Daniels.

-Ashlyn Jennings

Hirdetés