Móni0630 értékelése


>!
Móni0630
Lara Adrian: A vámpír vére

Erre a részre egyrészről kíváncsi voltam másrészről meg nem igazán.
Kíváncsi voltam Tegan miatt. Mert szeretem a hozzá hasonló karaktereket. Akik jók, de még se lehetsz benne biztos, mert van a viselkedésében valami zavaró valami titok lappang. Na, itt nem volt titok, mert az első részben kiderült a titka, de azért nagyon vártam a könyvét.
Nem voltam rá kíváncsi: mert az előző részben Eliset nem igazán sikerült megkedvelnem sajnáltam szegényt, azért amit át kellett élnie, de nem tetszett igazán a szerepe. Na, ebben a részben már sikerült megszeretnem, még ha nem is az elején, de akkor, spoiler, amikor a szívembe zártam.
A történet még mindig tetszik egy ellenséggel kevesebb, de kaptunk újat illetve újakat, akik még egyelőre ismeretlenek.


Lara Adrian: A vámpír vére

Lara Adrian: A vámpír vére

Legyőzhetetlen vágy, túlvilági érzékiség; az első érintés halálos.

Elise Chase bosszúra szomjazik. Az ellenállhatatlan és halálos szépség a sorsát megrontó vámpírokat üldözi Boston utcáin, miközben tudja, emberfeletti képességei hamarosan a vesztét okozzák. Kizárólag Tegan, a hírhedt harcos mentheti meg, de kettőjük szenvedélyes kapcsolata ismeretlen veszélyek felé, a sötét érzékiség útjára, halálos játszmába sodorja őket.

LARA ADRIAN bestseller-sorozatának főhősei félig ember, félig démoni lények, akik több ezer éve velünk élnek. A múltban a Rend őrei biztosították a békét, de a múlt köddé vált, ez már a jövő… Véres háború dúl. A vámpírok ellepték az utcákat, kedvükre lakmároznak, senki sincs biztonságban. A világhírű sorozat folytatása még több borzongást, még több szenvedélyt, még több fordulatot tartogat a műfaj rajongóinak.

„Erotikus, vérszomjas, csábító”
– J. R. Ward, az Éjsötét szerető írója