kritta értékelése


>!
kritta
Carole Matthews: Nyári ábrándok

Csak erős idegzettel és nagyon sok ráérős idővel rendelkező sokat próbált női olvasók figyelmébe ajánlom.
Vegyük figyelembe, hogy nyugodt lelkiállapotban álljunk neki az olvasásnak, mert a 30-as korosztályt lazán élemedett korosztályként említik, igen picit magamra is vettem. :)

Végül elnézést kérek mindazoktól, akiknek tetszett a történet és a könyvet is szívesen olvasták. A leírtak kizárólag az én szubjektív véleményemet tartalmazták.
Bővebben: http://konyvlelo.blogspot.hu/2015/06/carole-matthews-ny…


Carole Matthews: Nyári ábrándok

Carole Matthews: Nyári ábrándok

Mi van akkor, ha világéletedben többről álmodtál…?

Nell McNamara élete boldog: biztos állása van a helyi falatozóban, kedvese, Olly, imádja, négyéves kislányuk, Petal pedig tündéri, körülötte forog az egész világ. A falatozó renoválásra szorul, Nell pedig azonnal kapva kap az alkalmon, hogy kreativitását kiélje.
Az eredményen felbuzdulva, na meg legdrágább barátainak az unszolására Nell elhatározza, hogy saját vállalkozásba fog. Tüneményes kézitáskákat gyárt, amelyek rövidesen igen-igen kapósak lesznek.
Úgy fest, hogy Nell álmai egy csapásra valóra válnak! Azonban a sikernek ára van, és Nell hamarosan ráébred: rengeteg nehézséggel jár, hogy mindent megtarthasson…
Carole Matthews a Sunday Times bestseller írónője. Tizenkilenc könyve jelent meg eddig. Munkáit húsz nyelvre lefordították, a filmes jogokat Hollywood vette meg

Csupa móka, kacagás és szeretet.
Szívd magadba a napsütést a Nyári ábrándokkal!

Hirdetés