zsiina értékelése


>!
zsiina
Jamie McGuire: Red Hill

Egy újabb szokásosnak tűnő nap ígérkezik, ami végül még sem lesz az. Hirtelen kitör egy járvány, a hírek rögtön elterjednek, van aki hisz benne, és van aki nem. Aztán egyszer csak megtörténik a lehetetlen. Elszabadul a pokol.
El sem hiszem, hogy eddig halogattam, hogy végre elolvassam. Az elejétől a végéig fent tartotta az érdeklődésemet, mindvégig izgultam, az események egymást követték. Nagyon tetszett ez az egész zombis dolog. A szereplők néha önzőek voltak, bár meglehet érteni. A vége nekem kicsit elkapkodottnak tűnik. spoiler Ezek ellenére, örülök, hogy elolvastam, kedvenc lett. :)


Jamie McGuire: Red Hill

Jamie McGuire: Red Hill

Scarlet, Nathan és Miranda. Három idegen, mégis közös sors.
Scarlet és két lánya egyedül néznek szembe a mindennapok nehézségeivel. Nathant elhagyta felesége, és már nem emlékszik, milyen érzés szerelmesnek lenni; csak kislánya, Zoe tartja benne a lelket. Miranda legnagyobb gondja az, hogy az új VW Bogara nem elég nagy ahhoz, hogy nővérével és két barátjukkal elmenekülhessenek egy hétvégre a záróvizsgák elől.
Amikor világszerte jelentések érkeznek egy halálos járványról, mely nem csak öl, de élőhalottá változtatja a fertőzötteket, ezek a hétköznapi emberek, rendkívüli körülményekkel szembesülnek, és sorsuk hirtelen összefonódik.
Mikor rájönnek, hogy nem tudnak elfutni a veszély elől, Scarlet, Nathan és Miranda kétségbeesetten kutatnak menedék után egy félreeső, Red Hill nevű farmon.
Itt kell szembeszállniuk a rájuk támadó zombik seregével. És küzdeniük a saját életükért, ami egyben az emberiség túlélését is jelentheti. Amikor vége a világnak, túlélhet-e a szeretet?

Hirdetés