csillagka P értékelése


>!
csillagka P
Neil Gaiman – Terry Pratchett: Elveszett próféciák

Neil Gaiman – Terry Pratchett: Elveszett próféciák Agnes Nutter boszorka szép és pontos próféciái

Na most álljuk meg egy szóra, ez kérem szépen nem ér! Nem etikus és nem előre mutató (dehogy nem)
Ennyi poént nem szoktak egy könyvben elsütni, ma ennyi ötletre simán felépítenek egy trilógiát vagy többet, hogy a francba képzelte ez a két ember, hogy egy ilyen nyúlfarknyi olvasással beérem tőlük.
Többet szeretnék, sokkal többet, több angyalt, több démont és pokol angyalaiból se volt elég.
Imádtam, mint az ilyen olvasmányokat általában, egy hiányzott, Lucifer kimaradt és ezt komoly hibának érzem. Elvégeztette az alattvalókkal a piszkos munkát, nem is úgy jött össze ahogyan elképzelte, de így van ez, ha nem személyesen felelünk a projekt megvalósításáért :P (Bersebubi nem elég)
Végre láthattunk egy tökös angyalt, már ezért megérte, külön kiemelendőek még a kertészeti tippek Crowley prezentálásában, eredményesebbnek tűnik, mint a holdnaptár amire anyukám esküszik.
Ha nevetni akarsz egy jót a világvégén, akkor szívből ajánlom.

2 hozzászólás

Neil Gaiman – Terry Pratchett: Elveszett próféciák

Neil Gaiman – Terry Pratchett: Elveszett próféciák

Isten hét nap alatt teremtette a világot.
Az Ördög meg hét nap alatt elpusztíthatja azt… már ha sikerül neki.

Ismerkedjünk meg Adammel, az Antikrisztussal, akit elcseréltek, az Apokalipszis Négy Motorosával, akik bőszen igyekeznek beteljesíteni az Armageddont, egy démonnal és egy angyallal, akik szívesen megakadályoznák ezt, valamint Anatéma Apparáttal, aki bizonyíthatóan boszorkány, és a kezében ott a kulcs, de még nem tudja ezt, ráadásul üldözőbe vette az újjáalakult Inkvizíció…

Ez lenne tehát az Útikalauz az Armageddonhoz Terry Pratchett, a méltán híres Korongvilág-regények írója, és Neil Gaiman, az Amerikai istenek, Anansi fiúk, Coraline, A temető könyve és Csillagpor című regényekkel számos irodalmi díjat nyert szerző tollából. Az Elveszett próféciákból 2019-ben sorozatot készítettek Michael Sheen, David Tennant és Jon Hamm főszereplésével; a könyvet az olvasó új szerkesztésben, felújított kiadásban tartja a kezében.

Hirdetés