BubbleTea értékelése


>!
BubbleTea
MaryJanice Davidson – Laurell K. Hamilton – Charlaine Harris – Angela Knight – Vickie Taylor: Karó

Már harmadjára olvastam ezt a könyvet, nem értem, eddig miért nem értékeltem….

1. novella: A lány, akit elbűvölt a halál
Ez a novella valószínűleg azoknak érdekes, akik imádják Anita Blake stílusát és Jean-Claude eleganciáját, kék szemét, csábos ajkait és őrült karakterét. A történet igazából egy aranyos, romantikus szösszenet, ami tökéletes kikapcsolódás két Anita Blake kötet között. Mondtam már, hogy mennyire imádom Jean-Claude-ot?
5/4,5 csillag

2. novella: Egyszavas válaszok
A True Blood sorozatot imádtam, minden részét többször is láttam, de valahogy a könyvekkel nem jutottam semmire. Egyszer elkezdtem olvasni, és eljutottam a harmadik kötet végéig, de nem bírtam tovább. Nekem nagyon monoton volt az egész sorozat, és főként azt sajnáltam, hogy E/1-ben íródott. Szerintem jobb lett volna, ha E/3 és más szemszögek is benne vannak.
Ennek a novellának előnye Bubba, aki szerintem egy fantasztikus szereplő, én nagyon kedveltem/kedvelem. :)
5/3,5 csillag

3. novella: Nyílt színi harapás
Nekem nagyon tetszett ez a kis novella a vámpír állatorvossal. Érdekes volt és eszméletlenül romantikus, nagyon tetszett, a karakterek is nagyon szórakoztatóak voltak, jókat nevettem rajta. Egyetlen dolog nem tetszett, az pedig az volt, mikor a gonosz vámpír megölése helyett elkezdtek filozofálni a kapcsolatukról. Ez nagyon nem volt odaillő, teljesen kizökkentik az olvasót.
5/4 csillag

4. novella: Galahad
Imádtam ezt a boszis-vámpíros Merlines történetet! Szórakoztató volt, izgalmas és nagyon romantikus. Egyetlen dolog nem tetszett az író fordító néha használt olyan szavakat, hogy jaj…!
5/4,5 csillag

5. novella: Vérszomj
Az összes közül sajnos ez tetszett a legkevésbé. :( Valahogy a szereplők nem ragadtak meg, nem váltott ki belőlem különösebben érzelmet. Egyáltalán nem izgultam, vagy hüledeztem a romantikus részeknél. Valami hiányzott belőle.
5/3 csillag

Összességében a könyvet 4 csillagra értékeltem, szerintem érdemes elolvasni. Romantikus, vámpíros és erotikus novellákat olvashatunk benne.


MaryJanice Davidson – Laurell K. Hamilton – Charlaine Harris – Angela Knight – Vickie Taylor: Karó

MaryJanice Davidson – Laurell K. Hamilton – Charlaine Harris – Angela Knight – Vickie Taylor: Karó

„Öt szexi vámpírtörténet, két extra csemegével: egy új Anita Blake, és egy új True Blood / Sookie Stackhouse sztorival fűszerezve!”

Hirdetés