Lanore P értékelése


>!
Lanore P
Sherry Gammon: Hihetetlen

Tartottam tőle, mert az első rész nem volt a szívem csücske, de végül ez sokkal jobban tetszett! A karakterek sokat változtak, hitelesebbek, szerethetőbbek lettek, legalábbis számomra, és Lilah-t is megkedveltem. Maga a történet egy picit kiszámítható volt, de az írónő végig fenn tudta tartani a figyelmem, egy percig sem unatkoztam rajta. A fél csillagot a vége miatt vontam le, összecsapottnak éreztem, az epilógust pedig enyhén szólva „sok”-nak, de azért örülök is, hogy ilyen lett a befejezés. Kíváncsian várom Booker könyvét! :)


Sherry Gammon: Hihetetlen

Sherry Gammon: Hihetetlen

Már három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.
De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik – talán életében először – szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.

Hirdetés