pveronika értékelése


pveronika>!
R. S. Grey: Scoring Wilder

Funny, Sweet, Hot. Jó kis kikapcsolódás volt ez a könyv és R. S. Grey ismét egy nagyon humoros történetet adott ki a kezéből, bár közel sem volt olyan mélységű mint a With This Heart. Nem ígért se többet se kevesebbet, mint ami kaptam, ami egy szórakoztató történet egy szívdöglesztő focista fiúról és egy csinos focista lányról és az ő 'off-limits' kapcsolatukról.

A történet főszereplője Kinsley Bryant, aki most kerül be a főiskolára és ezzel együtt a ULA női focicsapatába, ami a legjobb csapat amennyiben valaki a profik felé orientálódik. A legnagyobb álma, hogy beválogassák az USA olimpiai csapatába. A meglepetés akkor éri amikor kiderül, hogy a ULA új segédedzője a híres-hírhedt profi focista Liam Wilder lett, aki az újságok és egyéb pletykamagazinok szerint elég csapongó életet él, de ugyanakkor minden nő érte bomlik. :) Végül persze titokban találkozgatni kezdenek de mivel ő a segédedző, így nem tudhatja meg senki, főleg a média nem.

Tényleg nagyon sokat nevettem és bár az elején talán kicsit lassabban sikerült kibontakozniuk, végül a szereplőket is nagyon megszerettem.. Ha valaki egy kis könnyedebb történetre vágyik, határozottan ajánlom (16 év felett :)).

2 hozzászólás

R. S. Grey: Scoring Wilder

Book Depository
490 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
R. S. Grey: Scoring Wilder

What started out as a joke— seduce Coach Wilder—soon became a goal she had to score.

With Olympic tryouts on the horizon, the last thing nineteen-year-old Kinsley Bryant needs to add to her plate is Liam Wilder. He's a professional soccer player, America's favorite bad-boy, and has all the qualities of a skilled panty-dropper.

• A face that makes girls weep – check.
• Abs that can shred Parmesan cheese (the expensive kind) – check.
• Enough confidence to shift the earth’s gravitational pull – double check.

Not to mention Liam is strictly off limits . Forbidden. Her coaches have made that perfectly clear. (i.e. “Score with Coach Wilder anywhere other than the field and you’ll be cut from the team faster than you can count his tattoos.”) But that just makes him all the more enticing…Besides, Kinsley's already counted the visible ones, and she is not one to leave a project unfinished.

Kinsley tries to play the game her way as they navigate through forbidden territory, but Liam is determined to teach her a whole new definition for the term “team bonding.”

A fun & sexy New Adult Romance (age 17+)