Zsuzsanna_Makai értékelése


>!
Zsuzsanna_Makai
Joss Stirling: Lélektársak – Crystal

Joss Stirling: Lélektársak – Crystal Xav és Crystal története

Naa, ez is pipa. Olyan kis cuki volt ez is. Ez volt az a rész, amin bizony el is bőgtem magam, amikor mindenkinek helyreállt a feje. Néha kicsit azt éreztem, hogy jóóó, ez nyilvánvaló volt, de aztán nem zavart a kiszámíthatóság, mert attól még szerethető maradt. Azért kicsit sajnálom, hogy csak trilógia…


Joss Stirling: Lélektársak – Crystal

Joss Stirling: Lélektársak – Crystal

Még több kaland, még több szerelem – a Lélektársak-trilógia befejező része végre magyarul is!

Crystal Brook a család fekete bárányának számított; senki sem vette észre, hogy neki is savant képességei vannak. Eddig… Mikor nővérével, Diamonddal Denverbe utaznak, egy véletlen folytán megismerkednek a nagyon dögös és lehengerlő Benedict testvérekkel. Diamond egy pillanat alatt fülig szerelmes lesz, és hamarosan jegygyűrű csillog az ujján. Crystalt azonban nemcsak, hogy nem hatja meg a fiúk sármja, de úgy érzi, Xav Benedictnél idegesítőbb fickóval nem találkozott még az életben.
Diamond esküvőjét Olaszországban, Velencében tartják; itt gyűlik össze a két család. Közös ellenségük végre elérkezettnek látja az időt a támadásra. Crystalnek és Xavnek össze kell fognia, ha meg akarják védeni szeretteiket és megfejteni egy rég elfeledett titkot.

Hirdetés