Lanore P értékelése


>!
Lanore P
Jamie McGuire: Red Hill

Akárki akármit mond, én szeretem az írónő könyveit, legyen az nyálas romantikus, vagy épp kaszabolós zombis. Van valami a stílusában, amivel mindig megvesz magának, és mindig sikerül elérnie, hogy fejezetről fejezetre kíváncsibb legyek. Tetszett a váltott szemszög, kedveltem a szereplőket (főleg Scarlet-et), az egy csillag levonás azért van, mert kicsit nehezen indult be a cselekmény, az izgalmasabb, feszült pillanatok mind az utolsó 100 oldalra maradtak, és a kialakult világról sem tudtunk meg sokat, jó lett volna egy bővebb, részletesebb epilógus. Ettől függetlenül nagyon jó kikapcsolódás volt, várom a következő könyvét, bármilyen témában is legyen :)


Jamie McGuire: Red Hill

Jamie McGuire: Red Hill

Scarlet, Nathan és Miranda. Három idegen, mégis közös sors.
Scarlet és két lánya egyedül néznek szembe a mindennapok nehézségeivel. Nathant elhagyta felesége, és már nem emlékszik, milyen érzés szerelmesnek lenni; csak kislánya, Zoe tartja benne a lelket. Miranda legnagyobb gondja az, hogy az új VW Bogara nem elég nagy ahhoz, hogy nővérével és két barátjukkal elmenekülhessenek egy hétvégre a záróvizsgák elől.
Amikor világszerte jelentések érkeznek egy halálos járványról, mely nem csak öl, de élőhalottá változtatja a fertőzötteket, ezek a hétköznapi emberek, rendkívüli körülményekkel szembesülnek, és sorsuk hirtelen összefonódik.
Mikor rájönnek, hogy nem tudnak elfutni a veszély elől, Scarlet, Nathan és Miranda kétségbeesetten kutatnak menedék után egy félreeső, Red Hill nevű farmon.
Itt kell szembeszállniuk a rájuk támadó zombik seregével. És küzdeniük a saját életükért, ami egyben az emberiség túlélését is jelentheti. Amikor vége a világnak, túlélhet-e a szeretet?

Hirdetés