Lunèa_Charlotté értékelése


>!
Lunèa_Charlotté
Meg Cabot: Ébredés

Már egy jó ideje vártam, hogy végre olvashassam, de nem gondoltam volna, hogy egyben a polcomat is fogja díszíteni *-* Egy olyan álom vált egyben valóra, amiről még álmodni se mertem!
Maga a történet… hogy is mondjam , kezdte felvenni az első rész hangulatát. A második rész szerintem nem lett olyan jó és az első rész még mindig a kedvenceim között van… ez olyan a kettő között van.
Először is Pirce fejlődött egy kicsikét, habár azt a sok megható könnyet ,már én könnyeztem meg, hogy az már sok. John, pedig… Te jó ég! Ezt szerintem elrabolták az ufók! viccelődött, mosolygott és wow… ledöbbentem tőle. Volt egyes szereplő akik nagyon sokat változtak. És tele volt olyan helyzetekkel, amikre számítottál… komolyan! Mégis úgy mosolyogtál rajtuk, mint a hülye. :P
Minden esetre, nekem tetszett! :D És ahogy elolvastam a köszönetnyilvánítást, lehetséges, hogy még lesz egy folytatás is. *-* *——--*


Meg Cabot: Ébredés

Meg Cabot: Ébredés

A tizenhét esztendős Pierce Oliviera tudta jól, ha elfogadja John Hayden szerelmét, mindörökre azon a helyen lesz kénytelen élni, amelytől mindig is a legjobban rettegetett: az alvilágban. Megérte azonban az áldozat, hiszen immár örökké együtt lehet azzal a fiúval, akit szívéből szeret.

Ám boldogsága – és biztonsága – most nagy veszélybe kerül még a holtak birodalmában is, hiszen a Fúriák felfedezték, hogy John megszegte az alvilág egyik legszigorúbb törvényét: életre keltett egy emberi lelket.

Ha nem áll helyre ismét az egyensúly élet és halál között, a Fúriák haragja menthetetlenül elsöpri nem csupán az alvilágot, hanem Pierce egykori otthonát is a Földön… Csupán egy módon állhatják útját a pusztulásnak: valakinek meg kell halnia.

Hirdetés