Bélabá P értékelése


>!
Bélabá P
Diane Setterfield: A tizenharmadik történet

4,75 pont, felfelé kerekedik. Kellemes, hangulatos történet volt. Van egy varázsa, amely minden könyvbarátot magával sodor. Az antikvárium, a könyvek illata, az újság archívuma, a vidéki kistelepülés Angliában. Szóval kellemes, bizsergető érzés. Jól kitalált sztori, de helyenként kicsit több volt, mint kellett volna. Ez a minimális levonásom oka. Jól tagolt, könnyen olvasható, az eleje és vége felpörög, menetközben akad pici döccenés. Jólesett a romantikába hajló gótikus hangulat, ami áradt a könyvből. Most simán elbírtam, ebben az állapotomban.
Megint csak random könyv és nem csalódtam nagyot. Úgy tűnik ez kell nekem, ez a jó számomra. A könyves hangulat, egy kis misztikum és elvarázsoltság kedvelőinek ajánlom.

7 hozzászólás

Diane Setterfield: A tizenharmadik történet

Diane Setterfield: A tizenharmadik történet

Margaret Lea kisasszony egy angol kisvárosban éli nem túl izgalmas életét. Édesapjával egy antikváriumban dolgoznak. Egy nap furcsa levelet kap Miss Wintertől, aki felkéri írja meg az ő életrajzát. Margaret kideríti, hogy bár sokan írtak már az életéről, karrierjéről, úgy tűnik mindannyiszor más változattal lepte meg a közönséget. A lány elindul a nő házába, ahol még több titok, meglepetés és szellemi kaland vár rá.