Mariann_Czenema P értékelése


>!
Mariann_Czenema P
Shannon Hale: A Mesehősök Végzetkönyve

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

A nagylányom már olvasta, itt 5 csillagra értékelte a könyvet, így én is belemélyedtem, hogy végre lássam, mit bámul a neten. Merthogy ebből van online játék, és neki pont Raven a kedvence. Érthető is, helyes kis lázadó a Gonosz Királynő jó lelkű, másként gondolkozó lánya.
A mese egy része persze sablon, bár szerintem igazán jópofa, amennyi Grimm és egyéb hőst sikerült egybe írni, még akkor is, ha Alice Csodaországából átvett egy részt egy az egyben, és persze a suli kinézete, a tükörutazás HP világból lopott ötlet; a gonosz tükör mögé befagyasztása meg valamilyen másik meséből rémlik.

Viszont a Bolond Kalapos lánya, Maddie Hatter szerelem lett első olvasásra :)) a rébuszi nyelve halálian aranyos, pláne jópofa volt elképzelni őt, ahogy fejjel lefelé vette fel a ruháját, és még jól is állt neki!
Biztosan el fogom olvasni a következő részét, már csak miatta is :)


Shannon Hale: A Mesehősök Végzetkönyve

Shannon Hale: A Mesehősök Végzetkönyve

Az Ever After High varázslatos gimi! Itt készülnek fel a híres mesehősök tini gyermekei arra, hogy beteljesítsék előre elrendelt végzetüket, és átvegyék szüleik helyét a mesékben. Belőlük lesz majd a következő Hófehérke, Daliás Herceg vagy éppen Gonosz Királynő – akár tetszik, akár nem. Az örökség napján ugyanis ünnepélyesen el kell fogadniuk a Mesehősök Végzetkönyvében megírt sorsukat, és mindenki tudja, hogy aki ezzel szembeszegül, annak örökre eltűnik a meséje.
A Gonosz Királynő lánya, Raven Queen is hamarosan anyja nyomdokaiba lép, de éppen a kellő rosszindulat hiányzik belőle. Mi lenne, ha átírná élete meséjét?
Az előkelő Apple White a vidék legszebb lánya. Gondosan eltervezte, hogyan él majd boldogan, amíg meg nem hal, de ehhez el kell fogadnia Raventől a mérgezett almát, ahogyan a mese szól.
Ám ha Raven nem írja alá a Mesehősök Végzetkönyvét, mindkettejük számára…

ITT A VÉGE, DE EL NE FUSS VÉLE!