Mariann_Czenema P értékelése


>!
Mariann_Czenema P
Ryan Loveless: Ethan és Carter

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Azoknak, akik évek óta ismernek, és főleg az online életemről tudnak, nem igazán kell elmagyarázni, hogy miért választottam ezt a könyvet. Nagyobbrészt nem is csalódtam, tiszta kín volt itt hagyni a nyolcadik fejezetnél a két fiút, és elmenni anyóshoz ebédelni :)
Sokszor szoktam mostanában irodalmi nyelvezetet számon kérni íróktól, és most mégse fogok, nem bírok következetes lenni.
Nem tehetem, mert a regény egy része pont arról szól, amit én slasherként imádok, amit időnként nekem is sikerül megírnom, hogy Ethan és Carter miként, főleg miért szeretnek egymásba. Nem hiszek John ellenvetésében, szerintem ha a normális világ kivetette magából Cartert, joga volt, és főleg érthető, hogy szintén egy peremszélen élőbe kapaszkodott bele; Ethan hétköznapin túli személyisége lett vonzó számára.
Nagyon komplex ez a könyv, és ez az egyik fantasztikus benne, hogy milyen apróságokból indul el egy családon belül egy lavina, hogy egy „azelőtt” mekkora változást hoz bele Ethan és családja életébe. Személy szerint Carter párti lettem, de értem, érzem, hogy mennyire magával ragadó az a hihetetlenül kisfiús báj, ami Ethanből árad.
Ez a könyv lebilincsel, elszórakoztat, még meg is ríkat, ha olvastál valaha slasht, viszont a szexjelenetek sajnos nem sikerültek jól.
(Ezért a csillag levonás; érdemes lenne eredetiben elolvasni, a fütykös szó borzadály, és egészében sajnos a szex leírások is annyira nem illenek az egész szöveghez, túl direktek, túl keresetlen a szókincsük.)
Ettől függetlenül persze röppen a kívánságlistára :D <3 Máris legszívesebben újraolvasnám, pedig direkt voltak fejezetek, részek, amiket kétszer olvastam el. Élmény volt, jó szívvel ajánlom!


Ryan Loveless: Ethan és Carter

Ryan Loveless: Ethan és Carter

Carter Stevenson folytonos dadogásával és tikkelésével huszonnégy éves korára teljes magányra kárhoztatta magát. Jóllehet, a barátai is azzal nyúzzák, hogy a Tourette-szindrómának rendeli alá az életét, Los Angelesből egy csöndes kaliforniai kisvárosba költözik. Meghúzza magát, kerüli az embereket. Nem is sejti, hogy újdonsült szomszédja, Ethan Hart, hamarosan feldúlja magányát, és kilöki őt a nagybetűs életbe.

Ethan már a kezdet kezdetén megvallja az érzelmeit Carternek, bár közben retteg, hogy agysérülése kettejük közé áll, noha Ethan sokkal fogékonyabb az érzelmekre, mint az átlag. Carternél sokkal több forog kockán: ő többször megégette magát, és nem szeretné, ha megint összetörnék a szívét.

Ethan minden alkalmat megragad arra, hogy bebizonyítsa, ő és Carter összetartoznak. Aztán Ethan tragikus hírt kap. Végső kétségbeesésében Carterhez fordul segítségért. Vajon Carter kiállja a próbát?

Hirdetés