NightStar értékelése


>!
NightStar
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Kellemesen csalódtam a könyvben, rosszabbra számítottam a százalékot látva. Nem voltak nagy elvárásaim, így nem is koppantam. Aranyos volt, nem voltak felesleges részek, a szereplők szerethetőek, a Gamble fiúkat kifejezetten a szívembe zártam. :) Aki belekezd tényleg ne számítson semmi nagy durranásra, de nekem most tökéletesen megfelelt, kikapcsolódásnak kiváló.


J. Lynn: Vetkőzik a tanú

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.

Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Hirdetés