pveronika értékelése


>!
pveronika
Julie Johnson: Like Gravity

Soha, úgy értem SOHA nem hittem, hogy lesz még valaha olyan könyv ami akár csak a közelébe érhet a Hopeless olvasásakor okozott élménynek. Hááát. Ez a könyv erősen súrolja a határt. Valóban hasonlít egy nagyon picit a két történet, de komolyan mondom nem zavart, és imádtam minden sorát. Nagyon-nagyon jól el lettek találva a karakterek, és Finnbe egyszerűen nem lehet nem beleesni. Lassan nem tudom két kezemen sem megszámolni a Perfect Book boyfriend-eket akikre szívesen lecsapnék, de Finn határozottan az élmezőnyben van… :) Bee és Finn tipikusan az a full teasing páros. Nagyon viccesek voltak . Ez a könyv legalább olyan megható volt, mint a Hopeless viszont nagyon fordulatos is. Tipikusan az a letehetetlen kategória, ami éjszaka is ott kattog az agyadban és hajnalban jóval a felkelési idő előtt kivet az ágy, mert olvasni akarod és egyszerűen tudni szeretnéd mi fog történni. A legnagyobb fájdalmam az volt, mikor az utolsó oldalhoz érve lapoztam egyet és rá kellett döbbennem, hogy nincs tovább… Nagyon fiatal az írónő, úgyhogy le a kalappal előtte és nagyon kíváncsi vagyok a többi könyvére is.

bővebben: http://veronikasreaderfeeder.com/julie-johnson-like-gravity/

Második olvasásra is elvarázsolt! :) Egyszerűen hihetetlen, hogy ez volt Julie Johnson első könyve és, hogy csupán 22 éves volt, mikor megírta! Elképesztően tehetséges írónő és az összes könyvét imádom! :)

2 hozzászólás

Julie Johnson: Like Gravity

Julie Johnson: Like Gravity

Twenty year-old Brooklyn “Bee” Turner is no stranger to grief. After witnessing her mother’s brutal murder at age six, Brooklyn is guarded, damaged, and – by all accounts – a bitch. And that’s just the way she likes it, if it means keeping everyone at arm’s length.

When she stumbles, quite literally, into Finn Chambers – campus ladies’ man and the lead singer of a local band —she’s unprepared for his persistence in befriending her, and for the dangerous attraction she begins to feel for him.

Because with Finn, she knows it would be more than just sex.

More than just friendship.

And maybe even more than just love.

When a sinister presence from her past reemerges, Brooklyn will be pushed to her breaking point. For the first time in fifteen years, she will confront both her grief and her memories, as she plays a deadly game of cat-and-mouse with an unforeseen enemy.

Because sometimes, the demons we must confront aren’t only on the inside..

Hirdetés