LyliaBloom I értékelése


>!
LyliaBloom I
Raine Miller: Meztelenül

Nem is tudom, mit mondjak…
Ha azt vesszük, hogy amit vártam tőle (kb semmit), azt totálisan teljesítette, akkor nincs is gond.
De! Ha azt vesszük, hogy ez egy könyv, akkor bizony hatalmas problémák vannak. A 220 oldalas könyvön 3499 ft-os ár szerepel. És volt pofájuk ráírni…. Ebből kb 180 oldal a történet, a többi az ajánló. Szóval semmi. Ez kb egy novella. A tartalomra csak vállat vontam: instant szerelem/vonzódás, szex, kis nyafogás és ennyi.
De a fogalmazás valami kritikán aluli. Mint valami harmadrangú blogregény.
A „kedvencem”, amikor a határozott, harmincas, amúgy még valódinak is tűnő pasas olyanokat ír sms-ben, hogy NAON, és hasonló gyönyörű szlengek.
Gratulálok az írónak, a fordítónak meg a kiadónak is. Ez kritikán alulira sikeredett…

5 hozzászólás

Raine Miller: Meztelenül

Raine Miller: Meztelenül

Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt.” – Ethan Blackstone

Hirdetés