pveronika P értékelése


>!
pveronika P
R. S. Grey: With This Heart

Mi kezdenél az életeddel ha kapnál egy második esélyt?

Imádtam minden sorát! Még a második oldal aljára sem értem, amikor hangos nevetésben törtem ki, és ez onnantól kezdve kb. 5-10 percenként újra és újra megtörtént. Nem ezt várnád egy ma tipikusnak számító New Adult könyvtől, igaz? :) Hát ez a könyv minden szempontból kivételes és átlagon felüli volt. Az első sortól az utolsóig magával ragadott. Imádtam a szereplőket, az írónő humorát, hogy folyamatosan ott volt az az idióta vigyor az arcomon olvasás közben.

Abby különleges ajándékot kap az élettől. Kap egy új esélyt. Gondol egyet és a szülei tudta nélkül, tervez egy road tripet, mert úgy érzi most már végre el kell kezdenie élni. Az egész történet egy temetkezési vállalatnál kezdődik, ahol Abby éppen egy urnát készül vásárolni. (?) (Hogy mire kell neki az később kiderül.) Itt találkozik Beckel, egy nagyon kedves és humoros fiúval, aki mindenáron szeretné megfejteni a lányt és le szeretné venni a lábáról. :) Végül összebarátkoznak és úgy alakul, hogy a srác elkíséri erre a bizonyos utazásra, ami azt hiszem nálam felülmúlta a Soha határát, pedig azt a könyvet is nagyon szeretem. Voltak benne humoros részek (nem is kevés), de voltak benne olyan események is aminél szinte megszakad az ember szíve, de a végére valahogy még itt is képest volt az írónő egy halvány mosolyt csalni az arcomra. Nagyon-nagyon a szívemhez nőttek a szereplők és igazán tetszett a könyv mondanivalója is.

Egyszerre volt vicces, szomorú, önfeledt és elgondolkodtató. Hivatalosan is új kedvencet avattam.


R. S. Grey: With This Heart

R. S. Grey: With This Heart

If someone had told me a year ago that I was about to fall in love, go on an epic road trip, ride a Triceratops, sing on a bar, and lose my virginity, I would have assumed they were on drugs.

Well, that is, until I met Beckham.

Beck was mostly to blame for my recklessness. Gorgeous, clever, undeniably charming Beck barreled into my life as if it were his mission to make sure I never took living for granted. He showed me that there were no boundaries, rules were for the spineless, and a kiss was supposed to happen when I least expected.

Beck was the plot twist that took me by surprise. Two months before I met him, death was knocking at my door. I’d all but given up my last scrap of hope when suddenly, I was given a second chance at life. This time around, I wasn’t going to let it slip through my fingers.

We set out on a road trip with nothing to lose and no guarantees of tomorrow.

Our road trip was about young, reckless love. The kind of love that burns bright.

The kind of love that no road-map could bring me back from