_Eriii értékelése


>!
_Eriii
Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Anno mikor az elsőt olvastam, azt hittem szívinfarktus kapok, ha nem tudom rögtön olvasni a következő részt, vagyis ezt. Most akárhány olvasáson túl, ugyanúgy megfájdul a szívem, pedig tudom mi fog történni. Ezt a részt is nagyon szerettem. Cat egy lehetetlen döntést hozott, és én vele együtt szenvedtem, újra és újra, de igazándiból Bones az, akiért majd meghasadt a szívem. Ugyancsak pörgős, akció dús, nem szenvedünk hiányt nevetésben sem. Ajánlom nagyon.


Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Jeaniene Frost: Karó és sírhant

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cat miután leszámolt egy veszedelmes emberkereskedő bandával és fájdalmas búcsút vett vámpír szerelmétől, új névvel és személyazonossággal él tovább. Az FBI egyik különleges és szupertitkos csoportjának vezetőjeként küzd a gyilkos vámpírok ellen. Minden oka meglehetne az elégedettségre, de a sötét múlt árnyai újra kísérteni kezdik. Megváltozott élete új szerelmet is tartogat, ám egy esküvőn váratlanul ismét Bones mellé sodródik, akinek nagyobb szüksége van rá, mint eddig bármikor…
Jeaniene Frost Cat és Bones vámpírvadász sorozata fergeteges sikert arat a vámpírrománc rajongóinak körében. Humorral, érzékiséggel, és hihetetlen izgalmakkal teli könyveit felejthetetlen karakterekkel népesíti be. A Cat és Bones páros egycsapásra világhírű lett, a sorozat pedig vezeti a sikerlistákat.

Hirdetés