csillagka P értékelése


>!
csillagka P
Cassandra Clare: A herceg

Az angyalra mondom a mechanikusra ez még mindig nem hiszem el. A színes könyvek folytatása is lehetne, nagyon érzem a ráhatást, hegedű, London, a kor és már Gideon is megjelent.
Nem érdekes, nem keresek hibákat mivel elvarázsol, újra pezseg a vérem jobb mint az amfetamin ( vagy micsoda, tudjátok amitől egész este lehet ugrálni), és bizony szeretnék bálba menni, fűzőt hordani (na jó ez azért túlzás), de tényleg szeretnék kamasz lenni és szerelmes, két fiúba, úgy ahogyan csak tizenhat évesen lehet.
Nem egy Tolsztoj, de annyira magával ragadóan bájos:) még mindig, pedig a második részeket utálni szoktam.
Egyet nem értek és ez már többször felmerül a vérfarkasok miért mutatják magukat kifinomultabbak a vámpíroknál?
Pedig ha lehetne választani biztos vámpírleány lennék mint vérfarkas hölgy, ( miért is ? ) bár ha jól meggondolom az árnyvadászok is bejátszanának, na hagyjuk, mert mindig tünde szerettem volna lenni esetleg boszorkány Roxfortban vagy sellő, netán sárkánylány és még nem is jutottam a végére, egy biztos valami alvilág pedig csak egy középkorú fantasy rajongó nyúzott boszi vagyok. (akkor se mondé)
Kötelező fiatalító kúra öregeknek és balzsam a hamvas bőrre a fialtabb korosztálynak. Használni kötelezően ajánlott.


Cassandra Clare: A herceg

Cassandra Clare: A herceg

A Viktória korabeli London mágiával átszőtt alvilágában Tessa Gray végre biztonságban érezheti magát az árnyvadászok körében. Ez a biztonság azonban múlandónak bizonyul: a Klávé szakadár tagjai terveket szőnek Charlotte leváltására az Intézet éléről. Ha Charlotte elveszti a pozícióját, Tessa az utcára kerül, és könnyű zsákmánya lesz a titokzatos Magiszternek, aki saját sötét céljai érdekében akarja felhasználni Tessa képességeit.

Hirdetés