ggizi P értékelése


>!
ggizi P
Nicholas Sparks: Vissza hozzád

Hajj… ez a pasas mindig tudja, hogyan ríkassa meg az embert…
Nagyon szívszorító történet volt egy régenmúlt kapcsolatról, a mi lett volna, ha örökös bizonytalanságáról, a soha el nem múló szerelemről és a már-már sorsszerű véletlenekről. Bár ezt a végkifejletet egy hajszálnyit erőltetettnek éreztem, mégsem tudott nem megérinteni.


Nicholas Sparks: Vissza hozzád

Nicholas Sparks: Vissza hozzád

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amanda Collier és Dawson Cole tizenévesen szeretnek egymásba mélyen és visszavonhatatlanul. A kettejük közötti kötelék széttéphetetlennek tűnik annak ellenére, hogy a családi hátterük végzetesen különbözik egymástól, és a szüleik sem nézik jó szemmel a kapcsolatukat. A főiskola előtti utolsó nyáron azonban előre nem látott, tragikus események szakítják el őket egymástól, és terelik teljesen más irányba az életüket.
Huszonöt évvel később Amanda és Dawson visszatér szülővárosukba annak az embernek a temetésére, aki fiatal korukban egyedüliként támogatta a szerelmüket, és menedéket nyújtott nekik. Egyikük sem azt az életet élte, amelyet elképzelt magának, és egyikük sem tudta elfelejteni azt a szenvedélyes első szerelmet, amely örökre megváltoztatta a sorsukat. Miközben Amanda és Dawson teljesítik öreg barátjuk végakaratát, minden, amit eddig biztosnak hittek, kétségessé válik, arra kényszerítve őket, hogy szembenézzenek fájdalmas emlékeikkel, újragondolják a döntéseiket, és az együtt töltött varázslatos hétvége után feltegyék a kérdést: újraírhatja-e a szerelem a múltat?
Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb regénye az életre szóló szerelem szépségéről és fájdalmáról szól.

Hirdetés