Emerencia P értékelése


Emerencia P>!
Szergej Kuznyecov: Pillangóbőr

A könyv borítóján három szó köszönti az olvasót ,mint egy útmutató az alkotáshoz. Perverz, sokkoló, orosz. Perverz ?Igen,perverz volt ,ez stimmelt. Orosz? Igen,azt hiszem ,mondhatjuk,hogy orosz.Sokkoló? Mindenképpen. Engem legalábbis sokkolt,hogy 100 oldalon nem történt semmi. Hacsak azt nem vesszük történésnek,hogy időnként beköszönt a gyilkos néhány kósza gondolatmenettel, és betekintést nyerhetünk három nő csacsogásába, életüknek apró mozzanataiba,mintha egy olcsó szappanoperát néznénk. Ez a végletekig sokkolt,néha úgy éreztem,hogy feladom a könyv elolvasását,de mivel kitartó vagyok,ezért a végsőkig feszítettem azt a bizonyos húrt. A végeredmény:Elolvastam ,de időpocsékolásnak tartom ezt a történetet ,mert annyira gyenge.


Szergej Kuznyecov: Pillangóbőr

Szergej Kuznyecov: Pillangóbőr

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Napjaink legzseniálisabb orosz írója” – Arturo Pérez-Reverte
Veszélyes, perverz, sokkolóan orosz.

Xenia egy kicsi, de befolyásos online újság szerkesztője. Hogy lenyűgözze főnökét és beindítsa a karrierjét, kockázatos lépésre szánja el magát: nyomába ered a Moszkvát rettegésben tartó kéjgyilkosnak.
Egy gondosan megtervezett weboldal segítségével akarja csapdába csalni az ismeretlen tettest. A site rövid idő alatt meglepően népszerűvé válik, és meghozza a várva várt elismerést Xénia számára. Csakhogy a lányt hamarosan teljesen rabul ejti a virtuális valóság, ahol kielégítheti a legvadabb perverzióit is. Hamarosan szembe kell néznie legsötétebb titkával: valójában azért érdekli ennyire az ügy, mert ellenállhatatlanul vonzza a gyilkosságokban megnyilvánuló kegyetlen szexualitás. Egyre inkább az ismeretlen tettes megszállottjává válik, amitől veszélybe kerül a törékeny egyensúly élete két része között. Mindeközben a gyilkos érdeklődése is felébred a lány iránt.
A fiatal orosz író sokkoló thrillere hazájában kultuszt teremtett. Kendőzetlenül bemutatja, hogy az online világ szabadsága a legelvetemültebb aberrációknak is teret enged

Hirdetés