Csoszi P értékelése


>!
Csoszi P
Katie Fforde: Szerelmes levelek

Egyszerű kis romantikus könyv. Olyan igazi Katie Fforde-os, lassú, bájos, humoros, garantáltan erőszakmentes, többször is elismétli a dolgokat. Kellemes kikapcsolódást nyújtott.
A főszereplő lány egy igazi könyvmoly. Szimpatikus volt, bár időnként szívesen megráztam volna. Laura a történet kezdetén egy kissé szerencsétlen, félénk, visszahúzódó, önbizalom hiányos, és nem túlzottan sok barátja van. Új izgalmas munkája, egy könyvfesztivál szervezése során azonban számos érdekes emberrel találkozik, egyre magabiztosabbá válik és lehetősége nyílik arra, hogy megismerkedjen kedvenc írójával, bálványával az ír Dermot Flynn-nel, akibe menthetetlenül beleszeret. Számos félreértés, tépelődés után végre kiderül, hogy a férfi is viszonozza az érzéseit.
Jó volt, hogy újra találkozhattam már korábban megismert szereplőkkel (Fen és Rupert, Sarah és Hugo), és a helyszín, Somerby is felbukkant már Fforde más könyveiben. Laura szülei annyira idegesítettek. Még szerencse, hogy csak ritkán bukkantak fel.
A címet nem igazán értettem. Köze nem volt a történethez. Egy darab szerelmes levél nem volt benne.


Katie Fforde: Szerelmes levelek

Katie Fforde: Szerelmes levelek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Laura Horsley élete nagy lehetősége előtt áll. Egy fatális véletlen folytán találkozhat olvasmányai hősével, a híresen tehetséges és híresen magányos íróval, aki ráadásul szemtelenül jóképű is. Az álmodozó Laura reménytelen szerelemmel a szívében és kétségek között őrlődve készül a randevúra, aminek nem kis tétje van. Ki kell rángatnia a remeteként bezárkózott írót otthonából, hogy legyen díszvendége egy fesztiválnak, amihez az írónak se kedve, se energiája. Így Laurának mindent be kell vetni a nemes cél érdekében. De vajon elég-e ez a „minden”, és mit is takar pontosan? Kettőjük párharcából ki kerülhet ki győztesen?

Katie Fforde tizennégy bestseller írója, a romantikus női irodalom egyik új csillaga, akinek regényei több országban vezetik a sikerlistát. A Hív Amszterdam és a Száz boldog esküvőm írónőjének új könyve garantáltan humoros és romantikus olvasmány.

Hirdetés