csillagka P értékelése


csillagka P>!
Raine Miller: Meztelenül

OMG
Tényleg volt aki ezt a könyvet engedélyezte? kiadta? lektorálta? ( bár az nem hiszem)
és volt aki ezért pénz adott ?
Nekem valahol belül, ahol be se merem vallani tetszett a Szürke, volt benne valami ami megmozgatta a fantáziám, és az első valóban erotikus olvasmányként egyfajta érdekességet képviselt :) mint egy sok színű papagáj de hosszú távon nem ezt az utam.
Ez a könyv egy klón, egy rossz utánzat, olyan mint amikor egy olasz cirkusz átfestette a csau-csaukat pandamacira
http://index.hu/kultur/2014/12/23/pandanak_alcazott_kut…
Az igazi se tökéletes de erre nincsenek szavak, vagy is vannak, csak feljelentenének ha leírnám őket :P
Tömény borzalom.

11 hozzászólás

Raine Miller: Meztelenül

Raine Miller: Meztelenül

Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt.” – Ethan Blackstone

Hirdetés