Csoszi P értékelése


>!
Csoszi P
Carole Matthews: Nyári ábrándok

Aranyos történet hétköznapi szereplőkkel. A borító tetszetős. A főszereplő, Nell megvalósítja álmát és a saját maga készítette kézitáskákat kezdi el árusítani. Az egyedi tatyóknak nagy sikere van, ám ahogy minden kezdő vállalkozó, ő is számos buktatóval találja magát szemben. Mikor már azt hinnénk, hogy egyenesbe kerül, mindig történik valami, ami egy-két lépéssel visszarántja. A férje, Olly nagyon jó fej, és mindent megtesz Nell-ért. Mindenkinek csak kívánni tudok ilyen pasit. A kislányuk Petalka pedig cukorfalat.
Nekem ez a könyv nagyon tetszett. Könyörgöm, aki mély mondanivalóra, filozófikus mélységekre vágyik, hozzá ne kezdjen!! Csak és kifejezetten kikapcsolódásra ajánlott!


Carole Matthews: Nyári ábrándok

Carole Matthews: Nyári ábrándok

Mi van akkor, ha világéletedben többről álmodtál…?

Nell McNamara élete boldog: biztos állása van a helyi falatozóban, kedvese, Olly, imádja, négyéves kislányuk, Petal pedig tündéri, körülötte forog az egész világ. A falatozó renoválásra szorul, Nell pedig azonnal kapva kap az alkalmon, hogy kreativitását kiélje.
Az eredményen felbuzdulva, na meg legdrágább barátainak az unszolására Nell elhatározza, hogy saját vállalkozásba fog. Tüneményes kézitáskákat gyárt, amelyek rövidesen igen-igen kapósak lesznek.
Úgy fest, hogy Nell álmai egy csapásra valóra válnak! Azonban a sikernek ára van, és Nell hamarosan ráébred: rengeteg nehézséggel jár, hogy mindent megtarthasson…
Carole Matthews a Sunday Times bestseller írónője. Tizenkilenc könyve jelent meg eddig. Munkáit húsz nyelvre lefordították, a filmes jogokat Hollywood vette meg

Csupa móka, kacagás és szeretet.
Szívd magadba a napsütést a Nyári ábrándokkal!

Hirdetés