Csoszi értékelése


Csoszi>!
Trisha Ashley: Csokoládécipők és esküvői harangok

Aranyos történet. Kellemes kikapcsolódást nyújtott a könyv. Nem depiztem be tőle, nem rettegtem, nem rágtam le a körmöm izgalmamban, nem fogalmazott meg mélyen szántó gondolatokat. Néha ilyen is kell!
A szereplők szimpatikusak voltak (oké nem Justinra és a mostohatesókra gondolok). Tetszett a környezet. Ugyan ki ne vágyna arra, hogy egy idilli angol faluban éljen? (Legalább egy rövid időre.)
Aki heves érzelmekre, szenvedélyre vágyik, inkább más könyvet keressen.


Trisha Ashley: Csokoládécipők és esküvői harangok

Trisha Ashley: Csokoládécipők és esküvői harangok

Tansy Pool megörököl egy régimódi kis cipőboltot a világ végén, egy kis faluban, és ezzel megszületik az Üvegcipellő – az ebben az üzletben árult lábbelik meseszerűvé varázsolnak bármilyen esküvőt! A választék hamarosan kibővül koszorúslányruhákkal és különleges csokicipellőkkel is. Tansynek már csak az a vágya, hogy a magánélete is ilyen csodás legyen. Csakhogy a vőlegénye ragaszkodik hozzá, hogy belefogyjon egy harminchatos esküvői ruhába, ráadásul kínos családi titkokra is fény derül. Tansy jobbnak látja hát, ha inkább az üzlet felvirágoztatásán dolgozik. Valaki azonban nem lelkesedik annyira a népszerű Üvegcipellőért… A színész Ivo Hawksley, a bolt melletti ház mogorva lakója is sötét titkot rejteget. A férfi összetört szívét gyógyítgatni érkezett Sticklepondba. Ám kiderül, hogy a múlt szálai Tansyhez kötik, és hamarosan mindketten ráébrednek arra, hogy a közös titok nagyon szoros kötelék lehet két ember között…