smugparadox értékelése


>!
smugparadox
Leiner Laura: Késtél

Nem lett a szívem csücske ez a könyv. Reméltem, hogy többet kapok tőle, mint az Akkor szakítsunktól, de azt hiszem, ez az igazi mélyrepülés. A függővég tetszett benne a legjobban. Márktól a legszívesebben szálanként téptem volna ki a hajam, és Bexi is elég idegesítő karakter lett, a többiekről pedig inkább ne is beszéljünk. Nem kaptunk semmi újat, csak néhány már LL korábbi könyveiből is ismert motívumot, és sajnos most a poénok sem voltak valami jól eltalálva. :/


Leiner Laura: Késtél

Leiner Laura: Késtél

Budai Rebeka élete tizenhat évesen fenekestül felfordult, amikor posztolt a barátja falára egy szemrehányó, egy szál gitáros dalt, a Késtélt.
Azóta ő Bexi, aki immár a második lemezén dolgozik, a dal ugyanis óriási sláger lett és országos hírnevet hozott számára.
Körte, a tetoválóművészből avanzsált menedzser épp egy tévés fellépést szervezett le a Pop/Rock sztár leszek! döntőjébe, ahol Beki a legesélyesebb versenyző duettpartnere lesz.
Nagy Márk nemcsak az énekhangjával, hanem külsejével is belopta magát a női nézők szívébe, de Bekivel már nehezebb dolga lesz…

Hirdetés