DarknessAngel P értékelése


>!
DarknessAngel P
Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

És, hogy miért készülök ki teljesen, ha egy sorozatot olvasok… hát pontosan ezért! Istenem, ez a könyv, én nem is értem, hogy lehet ilyen jó, mikor a két főszereplő között még egy csók sem csattan el. Olvastam volna még tovább, de a vége az úgylátszik, lemaradt. Bosszantó, felettébb bosszantó.
A történet tetszett, sőt még az is, hogy Berlinben játszódik, kicsit közelebb éreztem magamhoz a szereplőket ezáltal. A rejtélyes e-maileket író Lucaról pedig csak annyit, hogy ennek nagyon Easy – Egyszeregy beütése van. Mármint, ugyan már, teljesen nyilvánlaló már az elején, hogy kiaz-miaz a Luca :)
Ami a szereplőket illeti:

Emely- jaj, te nő *bánatos sóhaj*. Hogy lehet valaki ennyire csökönyös, aljas, gonoszkodó, konok, hihetetlenül pesszimista és idióta? Értem én, hogy nem bízik Elyas-ban a régi sérelmek miatt, de mit kéne még szegény srácnak csinálnia, hogy higgyen neki?! Vicces volt ez a húzódzkodás, viszont itt-ott Emely egy kicsit elvetette a sulykot. A dumáját ennek ellenére nagyon bírtam, jó sokat lehet nevetni a könyvön hála ezeknek a beszólásoknak, vagy kínos pillanatoknak.

Elyas- azok a türkiszzöld szemek *.* jaj nekem… Nagyon, nagyon megszerettem a srácot, szerintem iszonyatosan aranyos és kedves. Érezhető, hogy mikor gondol valamit komolyan és mikor nem. És annak ellenére ahogy Emely bán vele (aljasan), ő mégis fut utánna. Persze, meg kell jegyezni, hogy Elyas sem épp egy ártatlan bárányka. A kis huncut :D

A 120 eurós fehérnéműtől még mindig kivagyok, mert… 120 euró? :O mi a franc? :D
A sátrazós rész, és a füves cigi jelenet abszolút kedvencek, de volt még pár nagyon kiemelkedő fejezet, amin szintén jókat nevettem.
Alig várom, hogy kiderüljön, mi lesz a folytatásban. Remélem ott már kicsit felgyorsul a cselekmény, mert a lassú tapogatózás is egy idő után kezd uncsi lenni.

10 hozzászólás

Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

Nem létezik olyan lány, aki elfelejtené, milyen is volt az első szerelem ezt senki sem tudja jobban, mint Emely. Hét év után találkozik ismét Elyas-szal, a jó megjelenésű, kedves, és világítóan türkizzöld szemű sráccal. Legjobb barátnőjének bátyja, aki már egyszer teljesen összezavarta az életét, és ezeket a sebeket még mindig mélyen magában hordozza. Emely teljes szívéből utálja őt. Sokkal inkább a rejtélyes, e-maileket író Lucára irányítja a figyelmét, aki az érzékeny és romantikus üzeneteivel megérinti a szívét. A két férfi különböző irányba tereli Emelyt, akinek el kell döntenie, melyik közülük, aki megmutatja neki az igazi énjét.
De vajon tényleg beleszerethet valaki egy ismeretlenbe, vagy jár egy második esély az első szerelmednek?

Hirdetés