agivagyok értékelése


>!
agivagyok
Carole Matthews: Nyári ábrándok

Végre vége… na jó, azért ennyire nem volt szörnyű, de csalódtam. Carole Matthews írta két nagy kedvenc könyvemet is, a „Csokoládéimádók” főszereplésével, ezért bátran vettem meg ezt a könyvet (is) hezitálás nélkül. A fordító szerintem nem végzett jó munkát, tele volt az egész könyv béna kifejezésekkel. Maga a történet egyébként nem rossz, csak szerintem kicsit rosszul van leírva. Minden túl hirtelen, túl spontán, a végén Olly akciófilmbe-illő jelentei is meghökkentőek, valahogy nem illenek a kontextusba. Ez a könyv az „egynek elmegy” kategóriába tartozik sajnos. De még egy valamit megemlítenék: az eredeti árát, 4000 (!!!) forintot, semmilyen szemszögből nézve sem éri meg.


Carole Matthews: Nyári ábrándok

Carole Matthews: Nyári ábrándok

Mi van akkor, ha világéletedben többről álmodtál…?

Nell McNamara élete boldog: biztos állása van a helyi falatozóban, kedvese, Olly, imádja, négyéves kislányuk, Petal pedig tündéri, körülötte forog az egész világ. A falatozó renoválásra szorul, Nell pedig azonnal kapva kap az alkalmon, hogy kreativitását kiélje.
Az eredményen felbuzdulva, na meg legdrágább barátainak az unszolására Nell elhatározza, hogy saját vállalkozásba fog. Tüneményes kézitáskákat gyárt, amelyek rövidesen igen-igen kapósak lesznek.
Úgy fest, hogy Nell álmai egy csapásra valóra válnak! Azonban a sikernek ára van, és Nell hamarosan ráébred: rengeteg nehézséggel jár, hogy mindent megtarthasson…
Carole Matthews a Sunday Times bestseller írónője. Tizenkilenc könyve jelent meg eddig. Munkáit húsz nyelvre lefordították, a filmes jogokat Hollywood vette meg

Csupa móka, kacagás és szeretet.
Szívd magadba a napsütést a Nyári ábrándokkal!

Hirdetés