lin_da értékelése


>!
lin_da
Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Ez az őrült szeleburdi család belopta magát a szívembe.
Szívszorító és vicces történések váltakoznak folyamatosan, csak kapkodtam a fejem, mégis teljesen elvarázsolt. Igazi karácsonyi történet, bár sokszor túlzó és hihetetlen, de míg olvastam azt gondoltam, miért ne lehetne igaz? A karácsonyra való hangolódás garantált, ha elolvasod.

2 hozzászólás

Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Lehet egy tökéletlen családnak tökéletes karácsonya?

Juliet Joyce él-hal a karácsonyért. Imádja a karácsonyi ajándékokat, a karácsonyfát díszestül, a karácsonyi pulykát, meg úgy általában mindent, ami karácsonyi. Idén is hagyja, hogy elsodorja az ünnep áradata, ha már a családi pokolnak épp karácsony táján kellett elszabadulnia. Fia, Tom elvesztette az állását, ráadásul rémes partnereket hoz a nyakára; állapotos lánya, Chloe hazaköltözött a kisfiával; apukája, Frank a saját szívfájdalmától szenved, míg anyukája, Rita napról napra szenilisebb. Vajon Rick, a férje, mikor elégeli meg a körös-körül örvénylő káoszt?

Ahogy közeledik a nagy nap, Juliet minden erejével azon van, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, hiszen másra sem vágyik, mint hogy otthonukat karácsonykor betöltse a szeretet…

Hirdetés