deen értékelése


>!
deen
Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Bajban vagyok ezzel a könyvvel. Nem mondhatom azt, hogy rossz volt, de jó sem. Ha semmilyen reakciót nem váltott volna ki belőlem, akkor azt mondanám felesleges volt rá pazarolni az időt. De valamit mégis csak megmozgatott. Megpróbálok elvonatkoztatni attól, hogy az írónő gyakorlatilag kettévágta Travis Maddox-ot, és a cselekmény pár mozzanata nagyon hasonlított arra a bizonyos könyvre. Ezen túllépve mindhárom főszereplőt jól tarkón csaptam volna néhányszor. Amivel még gondom volt az az idővonal. Az eleje nagyon gyors volt, Harper első látásra beleszeretett két tetovált izomagyúba és máris megvolt a szerelmi háromszög. Aztán futottuk ugyanazokat a köröket, Brandon vagy Chase, Chase vagy Brandon. Előre látható volt hova fog vezetni mindez. Helyenként hónapokat ugrottunk az időben és erre jó, ha egy mondat utalt. Az igazán nagy dráma, ami ebből a cselekményből lehetett volna, csak egy pici vihar lett, hiszen ez igazából egy kis tündérmese. Néha elvagyok az ilyen könyvekkel, és jól szórakozom rajta, de most nem esett jól. Túl hosszúra nyúlt a történet, túl tökéletesen megoldódott minden. Senki sem neheztel a másikra, mindenki szeret mindenkit. Az i–re a pontot Carter belenyugvása és persze a Parancsnok felbukkanása tette fel. Mindenki boldog, mindenkinek jól alakul az élete, mindenki megtalálja a számára tökéletes párt. Jó lenne, ha az élet ilyen lenne, ha mindig minden megoldódna. Legalább a könyvekben néha megtörténik. Megpróbáltam szeretni ezt a könyvet, de nem ment. A szereplők közül is egyedül Bree-t tudtam megkedvelni. A tündérmeséket kedvelőknek meleg szívvel ajánlom.

12 hozzászólás

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

A tizennyolc éves Harper egész életét tengerészgyalogos apja szigorú felügyelete alatt töltötte, most azonban elérkezett az idő, amikor végre a saját életét élheti, és olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyekről korábban csak az apja egységében szolgáló újoncoktól hallott. Harper hatalmas reményekkel kezdi meg első évét a San Diego-i Állami Egyetemen.
Új lakótársának köszönhetően Harper hamar belecsöppen a bulik, a helyes pasik, a családi élet és a mindent elsöprő érzelmi viharok világába. A szíve csaknem kettészakad, amikor egyszerre szeret bele új barátjába, Brandonba és szobatársa bátyjába, Chase-be. Kemény külsejük és viharos múltjuk ellenére a fiúk imádják Harpert, és bármit megtennének érte – ha kell, félreállnak, csak hogy ő boldog legyen.

Hirdetés