Mariann_Czenema P értékelése


>!
Mariann_Czenema P
Csernus Imre: A nő

Olyan az a könyv, mint egy kalapács, főleg a stílusa miatt.
Időnként gumiból van, kevésbé fáj; máskor jókora púpot üt az olvasó fejébe (lelkébe); és gondolom, hogy vannak olvasók (ilyen volt anyukám is) akik számára csak egzotikus szerszám maradt, idegen tőlük.
Nyilván nem fogom bevallani, még privátban sem, hogy számomra melyik volt :P
Amiért viszont csillaglevonás járt, az a fertelmes beszédstílus, a káromkodások, és leginkább a szex-szel kapcsolatos szókincs állandó használata. Bár értem, ez Csernus egyéni hangja, azért vonzó nem lett Sőt, azt gondolom, hogy ez csak macsós póz.

1 hozzászólás

Csernus Imre: A nő

Csernus Imre: A nő

„Ez a könyv, a NŐ-ről szól, aki a férfiak imádatának a tárgya, az örök és megfoghatatlan csoda, amelyet már sokan leírtak és megfogalmaztak. Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan lesz valakiből jó Nő! Nehéz téma, de ahogy megfigyeltem, ez mindkét nemet egyformán izgatja.”

Mitől nő egy nő? És vajon mitől jó nő? Hogyan képes egy nő – vagy akár egy férfi – megélni saját nemiségét? Tud-e jó példával szolgálni gyermekeinek? Tudja-e jól érezni magát a saját bőrében? És tesz-e valamit azért, hogy jobb legyen?

Ha Ön elég erős, hogy feltegye magának ezeket a kérdéseket, lapozzon bele Dr. Csernus Imre legújabb könyvébe! Bátraké a szerencse…

Hirdetés