kicsiboszi értékelése


>!
kicsiboszi
Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Ez a könyv most nagyon jól esett. Bájos, nagyon vicces, kissé a földtől elrugaszkodott történet. Emma kicsit esetlen, kicsit bizonytalan, szeretne megfelelni az elvárásoknak, kicsit szerepet játszik. kicsit olyan, mint bármelyik lány a világon. Emmával együtt lehet érezni, kicsit talán magunkra is találhatunk benne. Nagyokat kacarásztam a könyvön, és mivel főleg buszon és buszmegállóban olvastam, azt hiszem a fél városnak is okozott a könyv egy kis vidámságot. :)

4 hozzászólás

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Emma épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mesél neki a szüzessége elvesztéséről, a pasijáról és a szülei aranyhaláról, megosztja vele a tangákról alkotott véleményét, sőt leszbikus álmait sem felejti ki a felsorolásból. Az utolsónak szánt gyónásba azonban apró hiba csúszik: a gép gond nélkül földet ér. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves, és most már minden titkát ismerő idegennel. Az élet azonban mást tartogat számára… Emma olyan, mint bármely lány a világon. Neki is vannak titkai.
Mit nem tud róla a mamája:
1. A vendégszobában vesztettem el a szüzességem Danny Nussbaummal, miközben apa és anya a földszinten a Ben Hurt nézte a tévében.
6. Néha a legszenvedélyesebb szeretkezés közepette is nevetni támad kedvem.
Mit nem tud róla a fiúja:
1. A Kate Spade márkájú táskám hamisítvány.
2. Tizenkettes méret vagyok, nem nyolcas, ahogyan Connor hiszi.
Mit nem tudnak róla a kollégái:
4. Mikor a munkatársnőm, Artemis úgy istenigazából felbosszant, narancslével öntözöm meg a cserepes virágát (nagyjából naponta).
5. Én tettem tönkre a fénymásolót (mint mindig).
Titkok, amelyeket egyetlen emberfiának se árulna el:
3. Gőzöm sincs arról, mi a NATO, vagy mi a célja.
8. Megittam azt a bort, amit apa félretett húsz évre.
9. Sammy, az aranyhalunk nem ugyanaz, mint amelyet a szüleim átadtak megőrzésre egyiptomi útjuk előtt.

Hirdetés