kicsiboszi értékelése


kicsiboszi>!
Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Ez a könyv most nagyon jól esett. Bájos, nagyon vicces, kissé a földtől elrugaszkodott történet. Emma kicsit esetlen, kicsit bizonytalan, szeretne megfelelni az elvárásoknak, kicsit szerepet játszik. kicsit olyan, mint bármelyik lány a világon. Emmával együtt lehet érezni, kicsit talán magunkra is találhatunk benne. Nagyokat kacarásztam a könyvön, és mivel főleg buszon és buszmegállóban olvastam, azt hiszem a fél városnak is okozott a könyv egy kis vidámságot. :)

4 hozzászólás

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Emma épp elég katasztrófafilmet látott már…

Így amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni.

A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mesél neki a szüzessége elvesztéséről, a pasijáról és a szülei aranyhaláról, megosztja vele a tangákról alkotott véleményét, sőt azt is elmondja, hogy sosem volt még igazán szerelmes.

Az utolsónak szánt gyónásba azonban apró hiba csúszik: a gép gond nélkül földet ér. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves, és most már minden titkát ismerő idegennel.

Az élet azonban mást tartogat számára…

Imádod vagy éppen ki nem állod az Egy boltkóros naplóját?

A szerző most el fogja rabolni a szívedet.

Az év leghumorosabb, imádni való könyve, Sophie Kinsella tollából!

Dobd fel a napod az olvasásával!

Hirdetés