Mrs_Curran_Lennart P értékelése


Mrs_Curran_Lennart P>!
Diana Rowland: A démon jele

Régebben olvastam, igaz félve, mert valami ördögűzős marhaságra számítottam. Abszolút pozitív csalódás volt. Kara Gillian egy okos és talpraesett nyomozónő, aki különleges képességet örökölt, kapcsolatba tud lépni màs világból/bolygóról származó lényekkel. Ezeket a lényeket hívja jobb hiján démonoknak. Titkát őrizve egyedül él és mégcsak randizni sem jár. Aztán az egyik szeánsz alkalmával véletlenűl betoppan hozzá egy magasrangú démonlord. Innentől kezdve felpörögnek az események. Sok-sok titok, talány és még egy bűntény is megoldásra vár. Sajnos a sorozat többi része csak angolul érhető el, de megéri elolvasni, mert egy klassz hősnő mellett sok izgalmat és némi tiltott románcot is kaphatunk.

6 hozzászólás

Diana Rowland: A démon jele

Diana Rowland: A démon jele

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor a fiatal rendőrnőt, Kara Gilliant ötévnyi utcai járőrözés után előléptetik nyomozóvá, azonnal egy brutális gyilkosság közepébe csöppen. Az áldozat holttestére a helyi víztisztítótelepen találnak rá, testén a kegyetlen kínzásokra utaló ezernyi seb között rábukkannak egy művészi tökéletességgel kidolgozott és hátborzongatóan ismerős jelre. A louisianai Beaulacban azt hitték, három éve véget ért a rettegett sorozatgyilkos vérengzése, most azonban minden jel arra utal, hogy a Jelfaragó visszatért.

Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy átlagos gyilkosság, hanem egy természetfeletti erővel rendelkező démon borzalmas bűntette. Mivel Kara misztikus képességekkel rendelkezik – másik látása révén képes megidézni a démonokat –, különös összefüggésekre bukkan, és nemcsak arra jön rá, mire készül a gyilkos, de arra is, hogy mikorra tervezi mindent elsöprő gaztettének végrehajtását. Mire eljön a telihold napja, már csak a gyilkos személye kérdéses.

Kara az életét kockáztatva szembenéz a gonosszal, miközben egy természetfeletti szépségű Démon Lord kísért az álmaiban, nappal pedig egy jóképű, de gyanakvó FBI-ügynök követi minden lépését.

„A szexi démonidéző izgalmas nyomozása minden idők leggonoszabb sorozatgyilkosa után. Bűn lenne kihagyni."

– Charlaine Harris –

Hirdetés