nykyriana értékelése


>!
nykyriana
Sherry Gammon: Hihetetlen

Hihetetlenül jó volt! A szó szoros értelmében :)
Az első részt is nagyon szerettem :) Ez egy nagyon jó második rész volt :) Jó volt, hogy ugyanabba a családias kis körbe tértünk vissza :) így nagy szerepe volt Maggie-nek és Seth-nek is :)
Lilah szerethető, talpraesett női karakter :) kicsi, de annál öntudatosabb :D :D :D :D
Cole… hát na, igazi felüdülés volt, hogy egy könyvben a főszereplő pasi végre nem egy hibátlan, száz százalékig „tökéletes„ alkat :) a mi drága Cole-unk abból a kétbalkezes, kétballábas Adonisz fajtából van XD XD XD és ettől mégcukibb és szerethetőbb a karaktere :) :) :)
Első számú kedvencem, Booker is hozta a formáját :) imádnivaló volt, mint mindig :)
A történet végén annak a bizonyos személynek a megjelenésére számítottam, reméltem, hogy ez lesz a végkifejlet, és olyan szívfájdítóan jólesett az én pici olvasói szívemnek, hogy csak na :) :) könnyek közt sikerült eljutnom az utolsó sorokig :)
Szóval, jöhet a következő!!!! Hmmm… kb…… MOST!!! :D :D :D :D


Sherry Gammon: Hihetetlen

Sherry Gammon: Hihetetlen

Már három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.
De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik – talán életében először – szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.

Hirdetés