dRen P értékelése


>!
dRen P
John Green: Katherine a köbön

John Green: Katherine a köbön avagy a szerelem képlete

Nagyon tetszett a könyv, sokat nevettem Colin és Hasszán hülyeségein :D Nem voltak olyan mélyen szántó gondolatok benne, mint a Csillagainkban a hibában, de nem is érdemes összehasonlítani a két könyvet, mert nagyon különböznek, mind a történet, mind a mondanivaló tekintetében. Aki szereti a vicces, romantikus történeteket, mindenképp olvassa el! :)

>!
GABO, Budapest, 2014
300 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636899394 · Fordította: Rindó Klára, Szabados Tamás

John Green: Katherine a köbön

John Green: Katherine a köbön

Tizedik Katherine csak azt akarta, hogy barátok legyenek.
Tizennyolcadik Katherine e-mailben rúgta ki.
K-19 összetörte a szívét.
Colin Singleton kizárólag Katherine nevű csajokra bukik. És ha sikerül összejönnie valamelyik Katherine-nel, akkor Colin előbb-utóbb lapátra kerül. Hogy egészen pontosak legyünk, eddig tizenkilenc alkalommal.
Colin, az anagrammakedvelő, elkeseredett gyermektehetség tízezer dollárral a zsebében, egy vérszomjas vaddisznóval a nyomában és az anyósülésen túlsúlyos, Judy bírónő-rajongó barátjával kalandos útra indul, de egyetlen Katherine sem bukkan fel a láthatáron. Colin elhatározza, hogy megalkotja az Alapvető Katherine előreláthatósági elméletet, amely reményei szerint bármely Kirúgott számára képes megjósolni bármely kapcsolat kimenetelét, és ezáltal talán visszaszerezheti a lányt.
Az Alaska nyomában szerzőjének árnyalt humorú regényében szó esik még szerelemről, barátságról és egy halott osztrák-magyar trónörökösről is.
John Greent a házassága előtt tizenháromszor rúgták ki. De Katherine nevű lány egyszer sem.

Hirdetés