DarknessAngel P értékelése


>!
DarknessAngel P
Sherry Gammon: Hihetetlen

A Port Fare trilógia második része is csodálatos volt. Nagyon messze van az első részhez képest, már a történet is merőben más, viszont ez az, ami fel is dobja a könyvet, hogy ne legyen unalmas.
Cole nagyon édes és zabálnivaló volt. Végre sokkal jobban is megismerhettük ezt a kétbalkezes Dokit :)
Bokker hozta formáját, ahogy Maggie is a macskás vicceit, és a Seth-tel való romantikázást… szóval, együtt volt az egész bagázs, ahogy annak lennie kell.
Nem akarok spoilerezni, de a vége felé történt egy dolog, ami szerintem egy kicsit elhamarkodott volt, és az epilógus is, hogy is mondjam… hihetetlen volt :D ,de ezért nem akarok fél csillagot levonni, mert mégiscsak tetszett a könyv.
A legjobban Booker érdekelt, mert vele kapcsolatban is megtudunk pár új érdekességet, és már nagyon-nagyon várom, hogy sokkal többet olvashassak róla a befejező kötetben.


Sherry Gammon: Hihetetlen

Sherry Gammon: Hihetetlen

Már három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.
De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik – talán életében először – szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.

Hirdetés