lin_da értékelése


>!
lin_da
David Almond: Agyag

Sajnos nem bírt megragadni a történet.
Az egész annyira nyomasztó, a könyv hangulata olyan furcsán bánatos. Minden szereplőt egy fura negatív hullám borít be, olyan érzése lesz tőle az embernek, hogy itt senki nem leli örömét az életben. A misztikus szál pedig….nem tudok mit kezdeni vele, nagyon gyenge.
Végül a borító. A kép, a színek, hát az sem nem lett a kedvencem, bár valahogy ebben az esetben a borító és a tartalom összhangban vannak egymással, illik a sztorihoz.
Picit csalódott vagyok, mert nagyon szerettem volna szeretni ezt a könyvet, hisz az első nyereménykönyvem, és csupa-csupa jót akartam írni róla, de nem megy.


David Almond: Agyag

David Almond: Agyag

Idegen érkezik a városba. Stephen Rose a neve. A bőre akár a viasz, a szaga émelyítő, de a tekintete megbabonáz. Nincsenek szülei. Nincsenek barátai. Beköltözik Flúgos Maryhez. Az emberek mindenféléket beszélnek róla. Egy dolog azonban biztos: varázslat van azokban a fura szobrokban, amelyeket agyagból készít. No és Davie meg Geordie? Tartsák magukat távol tőle? Vagy inkább barátkozzanak össze vele? Szövetségesük lehet-e az idegen a szörnyű Mouldy meg a haverjai ellen folytatott harcukban?

Hirdetés